Tepenin Ardi`na Yabanci Dagitimcilardan Destek!

Yurt içi ve yurt disindaki festivallerden birçok ödül almasina ragmen Türkiye`de çok az sinema salonunda yer bulan Tepenin Ardi`na Alman ve Fransiz dagitimcilardan destek geldi

Tepenin Ardi`na Yabanci Dagitimcilardan Destek!

Medyanin ve sinemaseverlerin tepkisine ragmen Tepenin Ardi'nin 14 Aralik’ta vizyona girecegi salon sayisinda henüz bir artis olmamasina ragmen film Almanya'da bagimsiz filmler dagitimcisi Arsenal'in programlamasiyla 16 Kasim'dan itibaren Almanya ve Avusturya'da 16 kentte bagimsiz sinemalarin gösterim programina girdi. Alman basinindan Berliner Zeitung, Der Tagesspiegel, Die Tageszeitung gibi önde gazetelerin sayfalarinda genis yer ayirdigi Tepenin Ardi, Almanya'nin önde gelen sinema dergilerinden Film Dienst'inin de kapaginda yer aldi.
Tepenin Ardi'ni Fransa'da ise geçtigimiz yil Oscar ödüllü Asghar Farhadi'nin "Bir Ayrilik"ini ve Cannes Jüri Özel ödüllü Nuri Bilge Ceylan'in "Bir Zamanlar Anadolu'da" sini dagitmis olan Fransa'nin önde gelen dagitim sirketlerinden Memento Films dagitacak. Fransa vizyon tarihini Nisan 2013 olarak belirleyen Memento Films, filmi Fransa genelinde 25 sehirde, 30 salonda gösterime sokmayi planliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284