Vali Murat Koca, Emitt Fuarinda Karaman Standini Gezdi

18. Dogu Akdeniz Uluslararasi Seyahat ve Turizm Fuari’nin (EMITT) açilisi Kültür ve Turizm Bakani Ömer Çelik, Vali Murat Koca ve birçok ilin Valisi ve bürokratlarinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Vali Murat Koca, Emitt Fuarinda Karaman Standini Gezdi

Karaman Valiligi Il Kültür ve Turizm Müdürlügü, Istanbul Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 18. EMITT - 2014 Dogu Akdeniz Uluslararasi Seyahat ve Turizm Fuari'nda açtigi stand ile Karaman'i dünyaya tanitiyor. Dünyanin en büyük turizm fuarlarindan olan Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuarinda (EMITT) en hareketli standlar arasinda yer alan Karaman standina vatandaslar çok yogun ilgi gösterdi.
Vali Murat Koca dünya turizm sektörü alaninda birçok ülkeyi agirlayan Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari'nda, basta Karaman standi olmak üzere birçok standi ziyaret etti. Karaman standinda birçok yerli ve yabanci misafiri agirlayan Vali Murat Koca turizm yatirimcilariyla Karaman Turizmi hakkinda görüsmeler yapti.
Vali Koca fuar hakkinda yaptigi açiklamasinda; “18. EMITT 2014 Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuarinda açtigimiz Karaman standiyla ilimizin tarihi, turistik ve kültürel degerlerinin, tanitilmasi ve ilimize gelen turist sayisini artirilmasi amaçlanmaktadir. Bu tarz fuarlarin ilimizin tanitimi açisindan büyük katma degeri olacagina inaniyorum. Fuarda ilimizi her alanda tanitarak, uluslararasi tur operatörleri ve turizm yatirimcilari ile görüsmeler yaparak ilimizin turizm yatirimlarinda gereken payi almasini hedeflemekteyiz. Fuarda açmis oldugumuz standa yöresel lezzetlerimizi, ürünlerimizi ziyaretçilerimize ikram edecegiz. Karaman standimiza Istanbul’da yasayan tüm hemserilerimizi, tüm turizm sektörü temsilcilerini ve vatandaslarimizi davet ediyorum”dedi.
Türkiye'nin belli basli tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, 200'ün üzerinde il, ilçe, belde ve 67 ülkeden yüzlerce katilimcinin yer aldigi fuarda büyük ilgi gören Karaman standini, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Tokat Valisi Mustafa Taskesen, Adiyaman Valisi Mahmut Demirtas, Edirne Valisi Hasan Duruer, Merkez Valisi Yusuf Yavasçan, Çanakkale Vali Yardimcisi Bekir Sitki Sag’inda aralarinda bulundugu çok sayida yerli ve yabanci ziyaretçiyi agirladi.
18. EMITT 2014 Uluslararasi Dogu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuari, 30 Ocak – 02 Subat 2014 tarihleri arasinda Istanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284