AK Parti Adaylari Yokladi

7 Haziran Pazar günü yapilacak olan Milletvekilligi seçimlerinde Karaman’dan seçilecek 2 adayin belirlenecegi Temayül yoklamasi 1 Mart Pazar günü parti binasinda yapildi.

AK Parti Adaylari Yokladi

953 teskilat mensubunun oy kullandigi temayül yoklamasinda Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, AK Parti eski Il Baskani Kerim Dereli, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven’in isimleri yer almazken geriye kalan 10 aday için oy verildi.
Temayül yoklamasina katilan AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Ahmet Demircan, “28 Subat- 1 Mart günleri temayül yoklamalari yapilmaktadir. 7 Nisan günü listelerin Yüksek Seçim Kuruluna verilmesiyle aday adayligindan adaylik dönemine geçilecektir. AK Parti Karaman Milletvekili Aday adaylari temayül yoklamasi Karaman’a ve ülkemize hayirli sonuçlar getirsin. Partimiz, milletimize en iyi sekilde hizmet edecek adaylari, birbirinden degerli aday adaylari arasindan teskilatlarimiz ve milletimiz araciligi ile belirleyecektir. AK Parti için seçim süreçleri bir önceki seçimin bittigi günün aksami baslar. Bu seçim için de ayni durum mevzubahistir. Biz her zaman için seçime hazir bir partiyiz.
Tüm aday adayi arkadaslarimiza basarilar diliyorum” dedi.
AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü’de seçim takvimi konusunda partilileri bilgilendirerek, “6 Mart ile 23 Mart tarihleri arasinda mülakatlar yapilacak. 23 Mart ile 7 Nisan arasinda liste hazirligi olacak. Yani adaylarimizin Yüksek Seçim Kurulu’na verilme tarihi 7 Nisan. Kesinlesme tarihi de 24 Nisan. Bu tarihten sonra Karaman’da milletvekili adaylarimiz kesinlesmis olacak ve süreç baslayacak” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284