AK Parti Başkan Adayı Şahin: Partimizin Belediyecilik Birikimi Hiçbir Partide Yoktur

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Karaman Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mahmut Sami Şahin, partisinin il teşkilatında bir basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Başkan Adayı Şahin: Partimizin Belediyecilik Birikimi Hiçbir Partide Yoktur

Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, “Biz bugünkü iktidarlarımızın temelini, yerel yönetimlerdeki hizmetlerimizle atmış bir partiyiz. Bundan sonra da memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar partimize ve Karaman’a hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Başkan adayımız Mahmut Sami Şahin’le seçim çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’da, “Bu şehre hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Yola devam ediyoruz. Bu görevi benden daha iyi yapacağına inandığım Mahmut Sami Şahin’e bu bayrağı gönül rahatlığıyla teslim ediyorum. Biz bu ailenin bir ferdiyiz. Bize hangi hizmet, hangi görev biçilirse onu da en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Ülkemiz 2023 hedeflerine ulaşacak. Karaman’da bu hedeflerin içerisinde yer alacak. Yolumuz ve yolunuz açık olsun” dedi.

Milletvekili Recep Şeker ise, “AK Parti bir kişiler partisinden ziyade bir dava partisi, bir duruş partisidir. Partimizde aday belirleme süreci tamamlandı ve bu süreçte yapılan değerlendirmeler sonunda Mahmut Sami Şahin kardeşimiz aday olarak gösterildi. Partimiz asla kullan at mantığıyla hareket etmemiştir. Partimizin her kademesinde hizmet etmeye devam ediyorlar. Biz insanımızın değerini bilen bir partiyiz. Ertuğrul Çalışkan’ın başkanlık görevi sona eriyor belki ama partimize hizmetleri devam edecek” dedi.

Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’de, “Bizim yolumuz çok uzun bir yol. Gerçekten ülkemizde geçmişte yapılan olumsuz siyasetler nedeniyle memleketin bir yere varamamasının sebebi istikrarsız iktidarlardır. Cumhurbaşkanımız ve partimiz sayesinde ülkemizin kaderi değişmiştir. Biz bu yolda inandığımız uğurda hiç ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu seçimlerde de halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. Hepimiz sorunları biliyoruz. Çözümü için gece gündüz çalışıyoruz. Makam ve mevkiler geçicidir. Önemli olan kalıcı hizmetler bırakabilmektir” dedi.

Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin’de, “Bugün bir bayrak değişimiyle alakalı bir süreç yaşıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Karaman Belediye Başkan adaylığı tarafıma tevdi edildi. Bu görevi hep birlikte sizlerin destekleriyle layıkıyla yapmayı nasip etsin. İnsan şehrin, şehirde insanın aynasıdır. İnsan şehri inşa ederken aslında taşın toprağın arasında kendisini inşa eder. Belediyecilik millete hizmetini ilk kapısıdır. Karamana hizmet için çıktığımız bu yolda medeniyetler inşa etmek, medeni bir şehir inşa etmek misyonumuz olacaktır. Sosyal iktisadi durumuna bakmadan herkesi kucaklaşan kuşatan güzel mekânlar oluşturacağız. Şehir sadece insanın inşa ettiği değil, insanları da şekillendiren bir alandır. Ak Partinin belediyecilik birikimi hiçbir siyasi partide yoktur. Sorunlara çözüm üretme konusunda hiçbir parti bizimle yarışamaz. Göreve geldiğimizde şehrimizin ve insanların sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Devam eden projeleri tamamlayıp, yeni projeleri hayata geçireceğiz. Bizim AK Partili bir belediye olarak hedefimiz, Karaman’ımızın ülkemize layık bir şehir olmasını sağlamaktır” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemseri
Hemseri - 5 yıl Önce

Neymis belediyecilik birikimi? 18 senedir belediye sizde, ne yapildi ki? Karaman kurutuldu, ağaçlar biçildi, dereler yok oldu, sayenizde maşAllah havası en pis 10 şehir içine girdik hem de doğru düzgün hiçbir ağır sanayimiz de olmadan bunu başarttınız! Buna karşılık ne hava alanimiz var ne de doğru düzgün işleyen bi tren hattımız! Neyin birikimi bu yahu neyin?? Dalga mı geçiyosunuz milletle siz?!!

SIRADAKİ HABER

banner284