AK Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin Oldu

31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti Belediye Başkan ismi belirlendi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin Oldu

Geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan Yüksek Mühendis Mahmut Sami Şahin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Çok değerli Karamanlı hemşerilerim; 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Karaman Belediye Başkan Adaylığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Allah mahcup ettirmesin, dua ve desteklerinizi beklerim” dedi. 


 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 12:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşeri
Hemşeri - 5 yıl Önce

İyi yapacaklarini bi anlatsin hele, cumhurbaşkanini felan değil??!!

Hemşeri
Hemşeri - 5 yıl Önce

Şimdiki akp'li belediye başkanı güya 2 senede çeşmelerden içme suyu getiriyodu 5 sene geçti millet sadece hasta oluyor çeşmeden su içerse!! Trenimiz vardı o da gitti 5 senedir hala "hızlandırılmışı"gelecek guya...!!! Yok ama, normali de yok artık! Havalimanı felan hiç yok zaten onu konuşmaya gerek yok, sadece her seçim öncesi sözü verilir ve biter...

Hemşeri
Hemşeri - 5 yıl Önce

Ne yapacak ama gerçekten ne yapacak??? 15 senedir AKP'nin elinde belediye, sonuç: Koca bi köy olmuş Karaman! Trafik berbat, beton toz toprak heryer, eski yeşil içinden dereler akan Karaman'dan eser yok eser!! 2 gösterişten park yapmayla oldu bu iş zannediyorlarsa daha çok beklerler... 15 senedir bekliyor bu Karaman halkı artık bitti kredi..!

İbraam Şengüler
İbraam Şengüler - 5 yıl Önce

Neyse ithal BŞK. 1 dönem kalır sonra Karamandan mv. seçilir gider :)
Ancak bunun için dışarıdan gelen.

SIRADAKİ HABER

banner284