Ak Parti Il Baskanligindan Partililere Iftar Yemegi

Karaman’da AK Parti Il Baskanligi tarafindan verilen iftar yemegine partililer büyük ilgi gösterdi.

Ak Parti Il Baskanligindan Partililere Iftar Yemegi

OTAG Ögretmenevi Tesislerinde verilen iftar yemegine, AK Parti Milletvekilleri Lütfi Elvan ile Mevlüt Akgün, AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Merkez Ilçe Baskani Celalettin Güngörer, AK Partili ilçe ve belde belediye baskanlari ile çok sayida partili aileleriyle katildi.
AK Parti Milletvekili Mevlüt Akgün, yaptigi konusmada, "Sizler demokrasiye sahip çiktiniz. Basari hikayesi sizlerle oldu. AK Parti girdigi her seçimde oyunu artirdi. Güçlü Türkiye için AK Parti her zaman gereklidir. Bölgesinde güçlü, dünyada ise adindan söz ettiren Türkiye’yi siz insa ettiniz. Sandik geliyor, söz de kararda milletindir. Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan, bu milletin hizmetkaridir. Türkiye’nin istikbali aydinliktir ve biz bu ülkenin sevdalisiyiz" dedi.
Milletvekili Lütfi Elvan ise, ülkenin 2012 ‘den beri zor bir süreçten geçtigini belirterek, "AK Parti Türkiye’nin önünü açti. Sessiz devrimin sahibi sizlersiniz. Engeller çikardilar, ihtilal yapmaya çalistilar. Kalkinmamizdan rahatsiz olan güçler, bize karsi artik düsmanliklarini açikça yapiyor. 2013 Mayis ayinda ekonomik güç olarak zirveye kosarken, milyarlik ihaleler yaparken, Taksim olaylarini çikardilar. Halkimiz ne yapti, tek yumruk oldu. Bir Alman piyanosu ile geldi ve Taksim’de piyano çaldi. Bizim ülkemizde piyano yok muydu. Bizim ülkemizde piyanist yok muydu da Alman gelip çaldi. Basbakanimiz ne kadar dik, ne kadar kararli, ne kadar güçlü oldugu görüldü. Türkiye’nin bu kadar hizli büyüyecegini düsünemediler. Biz Avrupa’dan 40 kat daha büyüyoruz. Güçlü bir lider, güçlü bir Basbakanimiz var. Bu ülkeyi kimse yikamaz, Basbakanimizi asagiya indirtmeyiz" diye konustu.
Misir’da seçilmis bir Cumhurbaskaninin askeri darbe ile indirildigini hatirlatan Elvan,”Biz Müslüman ülkelerde demokrasi istiyoruz. Onlar, Müslümanlarin is basinda olmasini istemiyorlar. Onlarin oyununu Recep Tayyip Erdogan bozdu. Bundan sonra daha dikkatli olup, mücadeleye devam edecegiz ve gözümüz açik olacak kenetlenecegiz. Dünyanin güçlü ülkesi Türkiye’dir" ifadelerini kullandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284