AK Parti Kadin Kollarina Göksoy Seçildi

Emine Simsek yönetiminde yillardir görev alan Kadin Kollari Il Baskanligi seçimleri Yunus Emre Konferans Salonunda yapildi.

 AK Parti Kadin Kollarina Göksoy Seçildi

Ümit Gülin Göksoy’un adayliginda tek listeyle gidilen seçimlere AK Parti Konya Milletvekili Ayse Türkmenoglu, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Baskani Nazmi Ünlü, Ilçe Baskani Ahmet Akça, Kadin Kollari Baskani Emine Simsek, Gençlik Kollari Baskani Ahmet Dinçay ve partiden bazi Milletvekili aday adaylari katildi.

Kongrede konusma yapan Ak Parti Kadin Kollari Baskani Emine Simsek, “Çikar ve menfaat gözetmeksizin ülkenin çikar ve menfaatleri için var gücüyle çalisan kadinlarimizla inanilmaz yol kat ettik. Siz yagmur, kar kis demediniz. Kapi kapi dolasarak muhafakazar demokrasi hareketimizi baslattiniz. Bugünlere getirdiniz. Ve inaniyorum ki daha da iyi yerlerde getireceksiniz” dedi.
Simsek’in konusmasinin ardindan sahneye çikan Ak Parti’nin yeni Kadin Kollari Baskani Elif Gülin Göksoy’da , “Basarili çalismalarimiza kaldigimiz yerden devam edecegiz. Ülkede 4 milyon kadin üyemizle dünyada örnek olduk. Karamanimizda da kadinlarimizin siyasette yer almalarini saglamak için durmadan çalisacagiz”dedi.
Kongrede konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Emine Simsek’e tesekkür ederek, “Belediye seçimlerinde çok çalisti. Ona mütesekkiriz. Bizi burada birlestiren unsur partimiz. Hepimizi birlikte bu sevdaya yönelten de Sayin Cumhurbaskanimiz. Ve bununla birlikte milletimize hizmet etme sevdasidir. Biz birlikte beraber çok güçlü bir aileyiz. Biz sahada her zaman basi dik ve alni ak sekilde gezdik. Biz yapacagiz demedik. Hep yaptik. Ve toplumun hemen hemen her kesimi de buna inaniyor. Bunun için de 7 Haziran genel seçimlerinde yine çok güçlü bir sekilde çalisarak hazirlanacagiz”dedi.
Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü ise, “Önümüze çikan tüm zorluklara ragmen azim sagduyu ve kararlilikla Ak Parti ilkelerinden ayrilmadan Basbakanimizin bize yükledigi sorumlulugu duydugu güvenin farkinda olarak kapi kapi dolasip onun selamini memleketimizin her kösesine ileten degerli yol arkadaslarimi kutluyor, fedakârca çalistiginiz için tesekkür ediyorum.”diyerek yeni Baskan ve yönetime basarilar diledi.
Yapilan konusmalarin ardindan partili kadinlar yeni baskanini seçti. Kongre sonrasi Emine Simsek yeni Baskan Ümit Gülin Göksoy’u tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284