AK Parti Karaman Yeni Il Yönetimi Basina Tanitildi

Geçtigimiz ay yapilan Il kongresinde AK Parti Karaman Il Baskanligi’na seçilen Kerim Dereli yeni yönetim kurulunu düzenledigi basin toplantisiyla tanitti.

AK Parti Karaman Yeni Il Yönetimi Basina Tanitildi
Parti binasinda gerçeklesen tanitim toplantisina Belediye Baskani Kamil Ugurlu, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Celalettin Güngörer ile partililer katildi. Il Baskani Kerim Dereli burada yaptigi konusmada, “AK Parti hiç süphesiz milletin teveccühünü kazanmis, milletimiz tarafindan 3 dönemdir iktidar olma firsati verilmis, egitimden sagliga, ekonomiden dis iliskilere, toplu konuttan yerel yönetimlere kadar birçok alanda sayisiz hizmete imza atmis büyük bir partidir. Genel Baskanimiz ve Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan’in 'Isimiz Hizmet Gücümüz Millet' sözünü kendimize siar edinmis bireyler olarak, ülkemiz ve milletimiz adina sorumluluklarimizin farkindayiz. Sükürler olsun ki, bizlere diklenmeden dik durmayi ögreten, kararliligi ile dünyada adindan söz ettiren, dünya lideri olmus bir lidere sahibiz. Böylesine büyük bir partinin Karaman’daki temsilcileri olarak, Karaman sinirlari içerisinde, nerede, neye ihtiyaç var ise teskilatimiz ile bir ve beraber olarak orada olacagiz. Belediyemiz ve vatandaslarimiz arasinda bir köprü görevini üstlenerek, vatandaslarimizin ihtiyaç ve sorunlarina hizli bir sekilde çözüm üretme çabasinda olacagiz. Her daim çözüm odakli, ben merkezli degil biz merkezli olacagiz. Krizlerden medet umanlara, karmasa ortamlarindan rant elde eden kesimlere asla taviz vermeyecegiz. Siyasetimizde seffaf ve demokrasiye tam bagli olmak en önemli farkimiz olacaktir. 24 Mart tarihinde teskilatimizin bizlere vermis oldugu bu yetkiyi adalet ve dürüstlük adina kullanmakta kararliyiz, inançliyiz. Siz degerli basin mensuplari ile bu bir araya gelisi gecikmis bulan, bu konularda yanlis düsünceler ortaya koyanlar bilmelidirler ki, üzerimizde olan bu kutsal yükü layigi ile tasiyabilmek için öncelikle yeni olusumumuz ile degerlendirmeler yaptik, merkez ilçemiz, kadin kollarimiz, gençlik kollarimiz ile birlikte hizmet adina istisareler yaparak önümüzdeki siyasi süreç için plan ve programlar yapma mesguliyetinde olduk. Bu süreçte geçmise yönelik, teskilat çalismalarini irdeledik ve eksikliklerimizi tespit edip hizli bir sekilde bu eksikliklerimizi gidermek adina çözümler üretme çabasinda olduk. Karaman bünyesinde bulunan, sivil toplum kuruluslari, kamu kuruluslarini dinleyerek, bugüne kadar yapilan birçok hizmeti daha ileriye nasil götürürüz onun hesabinda olduk” dedi.
Dereli, hedeflerinde, genel merkezi ile uyumlu, halki ve seçmeni ile barisik, teskilatlari ile sürekli iletisim içinde olan, halkina efendi degil hizmetçi, sorun odagindan uzak çözümcü bir anlayis ile hizmet sunmak oldugunu belirtti. Dereli, daha sonra yönetim kurulu üyelerini tanitip birlikte fotograf çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284