Ak Parti’den Basin Mensuplarina Iftar

AK Parti Il Baskanligi Karaman’da bulunan ulusal ve yerel basin mensuplarina iftar yemegi verdi.

Ak Parti’den Basin Mensuplarina Iftar
Kale Ongun Tesisleri’nde verilen iftar yemegine Milletvekilleri Lütfi Elvan ile Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Kamil Ugurlu, AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Merkez Ilçe Baskani Celalettin Güngörer ile Karaman’da görev yapan ulusal ve yerel basin mensuplari katildi.
Yemekte ülke gündemini degerlendiren Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, "AK Parti iktidara geldigi günden bu zamana kadar hep barisçil, özellikle de masum, ihtiyaca muhtaç, zor durumda olan insana yardim eden bir anlayisi benimsemistir" dedi. Halkin kendilerine sikça sordugu sorularin basinda, "Suriye meselesi ne olacak" sorusunun geldigini söyleyen Elvan, "Elbette insanlar arasinda bir tedirginlik var. Suriye’de de büyük bir kiyim, çoluk çocuk demeden, anne baba demeden Esad rejiminin Suriyeli kendi vatandaslarina yönelik ciddi bir kiyimi söz konusudur. Bu duruma Türkiye ise asla sessiz kalamazdi. Böyle bir kiyim dünyanin neresinde olursa olsun biz geçmiste de tavrimizi koyduk, bugünde koyuyoruz, bundan sonra da koyacagiz. Bu anlamda hiç kimseden korkumuz yok. Türkiye güçlü bir ülkedir" dedi. Esad rejimine seyirci kalarak destek olan Iran’a da seslenen Elvan, "Iran bizi hayal kirikligina ugratti. Iran’in zor durumlarda oldugu siralarda, özellikle de nükleer konusunda çok güç durumlara düstü, o anlarda bile Türkiye hep Iran’i kardes bir ülke olarak görerek, bugüne kadar ona hep destek oldu. Iran’in bu süreçte tutumuna baktigimizda gerçekten Suriye’de yasanan bu kiyim karsisinda sessiz kalarak göz yummasi bizleri son derece üzmektedir" diye konustu.
Yemekte konusan Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Kamil Ugurlu ile AK Parti Il Baskani Kerim Dereli de, Ramazan ayinin son günleri olmasi nedeniyle simdiden Karaman halki ile tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayrami'ni kutladilar.
AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Ramazan ayinin son günlerine yaklasirken 14 Agustos Sali günü AK Parti’nin kurulus yili nedeniyle Otag Ögretmenevi Sosyal Tesislerinde partililerle bir iftar yemeginde bir araya geleceklerini ayrica 15 Agustos Çarsamba günü de Kale Ongun Tesislerinde sehit aileleriyle iftarda birlikte olacaklarini söyleyerek basin mensuplarini da bu etkinliklerine davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284