AK Parti’den MHP’ye Hayirli Olsun Ziyareti

Geçtigimiz günlerde gerçeklesen kongrelerle yeni yönetimlerini olusturan Milliyetçi Hareket Partisi il ve merkez ilçe teskilatlarina tebrik ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti’den MHP’ye Hayirli Olsun Ziyareti

Ak Parti teskilati heyet olarak geldikleri MHP il baskanliginda yeni seçilen yönetimi tebrik etti. Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer, Il Baskani Nazmi Ünlü, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, il genel meclisi üyesi Adem Kapar ve partililerin katildigi ziyaret MHP il Baskanliginda gerçeklesti.
Ziyarette konusan Milletvekili Mevlüt Akgün, “Gerçekten Karaman’da olmanin, Karamanli olmanin güzellikleri var. Bazen oturdugumuz mekânlarda millet hep olumsuz yönünden bakar. Iste Karaman köy gibi der, farkli elestiriler getirir. Ama ben ayni gözle bakmiyorum. Sizlerinde ayni gözle bakmadigini düsünüyorum. Karaman Türkiye’de hosgörünün, birlik ve beraberlik ruhunun kim ne derse desin zirve yaptigi illerin basinda geliyor. Hiç unutmuyorum geçen seçimlerde Ankara’da bir isim var gidiyorum Gölbasindan bir girdim arkadaslar her taraf görüntü kirliligi, yerlerde bayraklar hangi partiye ait olursa olsun. Ondan sonra ilçe merkezi öyle, Ankara’nin içerisine girdim oradan bahsetmeye bile gerek yok, herkes bir türkü seçim arabalari, anlasilmiyor bile. Dolayisi ile Karaman’a geldim, Elhamdülillah Karaman’da partiler anlasmislar, demisler ki vatandasa zarar vermeyelim. Hem ses kirliligi hem görüntü kirliligi yapmayalim seklinde anlasmislar. Dolayisiyla ben bazen arkadaslara anlattigim zaman böyle ‘yapma ya böyle anlasabiliyor musunuz’ diyorlar. Ne var bunda diyorum biz kardesiz, dostuz, ayni ilde bulunan akrabalariz, arkadaslariz. Dolayisiyla bizlerin anlasmamasi gibi bir zemin düsünülemez dedim. Dolayisi ile Karaman bu anlamda hem Yunus Emre’nin sevgisini hem de Mevlana’nin hosgörüsünü sözde degil icraata döken illerin basinda gelir. Bu sebeple sizlere bir hayirli olsun ziyareti yapalim istedik. Yeni görevlerinizde bakanlarin zatinda tüm yönetiminize basarilar diliyorum” dedi.
Daha sonra konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, “Bu güne kadar meclis çalismalarinda MHP’li arkadaslarimizla sehrimizin gelisip güzellesmesi adina birlikte basarili bir sekilde çalistik. Bu vekilimizin de bahsettigi gibi güzelligi temsil ediyor, çalisirken keyif aliyoruz. Burada birçok kardesimiz zaten daha önceden sohbet ettigimiz selam alip verdigimiz arkadasimiz. Bu baglamda hepimizin siyaset alaninda basini dik, adini temiz tutmasi adina herkese sorumluluk düsüyor. Bu vesileyle tüm arkadaslarimi kutluyor, çalismalarinizda basarilar diliyorum, Hayirli olsun” dedi.
Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer, Il Baskani Nazmi Ünlü ve Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça’nin ‘hayirli olsun’ dileklerini ilettigi ziyaretten memnun kaldiklarini dile getiren MHP Il Baskani Oktay Yilmaz, “Bu tür ziyaretlerin olusturdugu samimi hava ile birlikte sehrimiz adina en güzel islerin karsilikli uyusma ortami içerisinde yapilacagina inaniyorum. O bakimdan ziyaretinizden gerek sahsim gerekse teskilatim memnun oldugumu belirtmek isterim” diye konustu. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284