Ak Partili Adaylar Ayranci Ve Kâzimkarabekir’deydi

Ak Parti Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Dr. Recep Seker seçim çalismalari kapsaminda partililer ve vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ak Partili Adaylar Ayranci Ve Kâzimkarabekir’deydi

Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in da katildigi programlarda adaylar, Ayranci ve Kâzimkarabekir Ilçe Teskilatlarini ziyaret etti. Adaylara gösterilen ilginin bir hayli fazla oldugu ziyaretlerde Yeni Türkiye vurgusu yapildi.
Ak Parti Karaman 1’nci sira Milletvekili Adayi Recep Konuk, “Bölgemizin daha da kalkinmasi için alacagimiz oylarla hemserimiz bu topraklarin insani Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’nun elini güçlendirmemiz gerekiyor. Onun için bu seçimlerin önemi büyük. Vatandaslarimiz hangi partiye gönül veriyor olursa olsun biz her kesimin oyuna talibiz.”
Ak Parti Karaman 2’nci sira Milletvekili Adayi Recep Seker, “Ülkemizde istikrarin devam etmesi ve gelismislik seviyemizi en üst düzeye çikarabilmek için ayagimizdaki prangalardan kurtulmamiz gerekiyor. 400 milletvekiline ulastigimiz zaman anayasa degisikligi ile ülke hedeflerini daha rahat bir sekilde gerçeklestirecegiz.”
Ak Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker, Ayranci ve Kâzimkarabekir Ilçe Teskilatlarini ziyaret etti. Adaylar her iki ilçede de partililer ve vatandaslar tarafindan karsilandi.
Recep Seker, “Ayagimizdaki Prangalardan Kurtulmamiz Gerekiyor”
Ziyaretlerde konusan adaylardan Recep Seker, AK Partinin artik ülke içi sorunlari çözmede çok yol kat ettigini ve ülke olarak refah seviyesinin arttigini ifade etti. AK Parti’nin ürettigi projelerin ülke ekonomisini daha da ileriye tasimak ve dünyaya kendini her alanda ispatlamaya yönelik oldugunu ifade eden Dr. Seker, “Bu günlere gelmek kolay olmadi. 12 yillik zorlu bir mücadelenin ardindan Yeni Türkiye’nin temeli atilmis oldu. Ülke olarak simdi geldigimiz noktaya baktigimizda görüyoruz ki, dünya ülkeleri arasinda ciddi bir degerimiz var. Dünyada söz sahibi olan ülkeler arasinda biz de yerimizi aldik. Hep birlikte göstermis oldugumuz dik durus sayesinde maçin ilk yarisini tamamlamis olduk. 12 yillik sürede atilan temelin üzerini tamamlayip ikinci yarida, Yeni Türkiye’nin çatisini da tamamlamak için mücadelemizi devam ettirecegiz” dedi.
AK Parti iktidari döneminden önce, vatandaslarin antibiyotik ilacini 63 TL’den aldigini bugün ise 9 TL’ye alabildigini kaydeden Recep Seker, “Ekonomik refahin artmasiyla birlikte vatandaslarimizin alim gücü de artti. Partimizin hedefi olan 400 milletvekiline ulasma istegini sürekli duyuyorsunuz. Neden 400 milletvekili? Çünkü ülkemizde istikrarin devam etmesi ve gelismislik seviyemizi en üst düzeye çikarabilmek için ayagimizdaki prangalardan kurtulmamiz gerekiyor. 400 milletvekiline ulastigimiz zaman anayasa degisikligi ile ülke hedeflerini daha rahat bir sekilde gerçeklestirecegiz” dedi.
Recep Konuk, “Basbakanimiza Destek Olmaliyiz”
AK Parti’nin uzun yillar boyunca verdigi mücadele sonucunda önemli mesafe aldigina dikkat çeken Recep Konuk ise “Türkiye’nin 10 yil önceki hali ile simdiki halinin kiyasi yapildigi zaman, ülkemizin geldigi noktanin 10 yil önce hayalinin bile yapilmasi mümkün degildi. Ancak Türkiye için milletimiz için bizim dur noktamiz yok. Her an daha ileriye gidebilmek için mücadelemizi sürdürecegiz. Anadolu’nun en büyük sansi Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’dur. Basbakanimiz Anadolu’nun evladi. Bundan dolayi önemli bir sorumluluk hissediyor. Eger verecegimiz oylarla Basbakanimiza yardimci olursak inanin Anadolu çok daha güzel noktalara ulasacak. Bölgemizin daha da kalkinmasi için alacagimiz oylarla hemsehrimiz bu topraklarin insani Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’nun elini güçlendirmemiz gerekiyor. Onun için bu seçimlerin önemi büyük. Vatandaslarimiz hangi partiye gönül veriyor olursa olsun biz her kesimin oyuna talibiz. Çünkü Basbakanimizin hemserileri olarak onun arkasinda olmaliyiz. Basbakanimizi, bu topraklarin evladini bu seçimlerde güçlendirerek çikartmaliyiz” dedi.
Eski Türkiye’ye dönmemek için, Yeni Türkiye yolunda 7 Haziran seçimlerinin önemli oldugunu belirten Recep Konuk, “Dünya ülkeleri Türkiye’yi rahat birakmiyor ve Türkiye’nin önüne sürekli tas koymaya çalisiyor. Çünkü biz, bizi biz yapan degerlerle ilerliyoruz. Dünya ülkeleri de biliyor ki, degerlerimizle yol aldigimiz sürece önümüze geçebilen olmayacaktir” dedi.
Mevlüt Akgün, “Yeni Türkiye’yi Hep Birlikte Insa Edelim”
Ak Parti’nin 3 dönem kuralindan dolayi aday olamayan Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’de adaylari yalniz birakmiyor. Ak Parti’nin her iki adayi için de destek isteyen Akgün, ziyaretlerde yaptigi konusmalarda sunlari söyledi: “12 yilda dünyada sözü geçen bir partinin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Eski Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan ile birlikte Karaman’da biraktigimiz bayragi Dr. Recep Seker ve Recep Konuk’un daha iyi bir sekilde ve daha uç noktalara tasiyacagina cani gönülden inaniyorum. Gözümüz arkada kalmayacak çok sükür. Ben milletvekili olmadan da bu ülke için partimle birlikte hareket edecegim. Bugün ülkemiz hem dünyada söz sahibi oldu hem de Islam cografyasinin lideri konumundadir. Bununla gurur duyuyoruz. Simdi önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Gelin Yeni Türkiye’yi hep birlikte insa edelim.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284