AK Parti`li Lütfi Elvan`dan CHP`li Nefi Kara`ya Cevap: ` Hesabini Yargida Verecek`

Ulastirma eski Bakani, AK Parti Antalya milletvekili adayi Lütfi Elvan, CHP Antalya Milletvekili adayi Niyazi Nefi Kara`nin sözleriyle ilgili olarak ` Hesabini yargida verecek` dedi.

AK Parti`li Lütfi Elvan`dan CHP`li Nefi Kara`ya Cevap: ` Hesabini Yargida Verecek`

Konuyla ilgili olarak yaptigi yazili açiklamada " CHP’nin Antalya Milletvekili Adayi Niyazi Nefi Kara’nin Nezaket Yoksunu Üslubu ve Yalan ifadelerine iliskin açiklamada bulunmak zorunluluk oldu" diyen AK Parti'li Lütfi Elvan, Kara'nin sözlerini "Nezaket Yoksunu, iftiraci " olarak nitelendirdi. Haberi üzülerek okudugunu ve haberde geçen ifadelere iliskin bir açiklamada bulunmak artik bir zorunluluk oldugunu söyleyen Elvan " Iste siyasetin en sevmedigim yani burada ortaya çikmaktadir. Kaba, degersiz, yalan beyanlara yanit vermek durumu. Tabii bu siyasetinde de geregi degil aslinda. Üretmeyen, bilgisiz akillarin, maglup zihinlerin yegane sarildigi bir alan. Karalamaya çalismak. Gene bu zihinlerin anlamadiklari çirkin tutumlarinin sadece girisim düzeyinde kaldigi ve insanimizda karsilik bulmadigidir. " dedi.
"CHP'LILER KENDI IÇINDEKI SIKINTILARI KUSUYOR"
" CHP, bu gibi milletvekillerinden olusarak ve diger partilerle de yan yana gelerek koalisyon olusturacak, bu güzelim ülkeyi yönetecek öyle mi?" diyen Elvan, Niyazi Nefi Kara'nin Deniz Baykal gibi bir isim için kullandigi ifadeleri de elestirdi. Elvan " Ne anlama geldigini ya bilmiyor ya da bilerek bu sekilde konusuyor. 'Deniz Baykal emanetmis”, “Onu korumalilarmis.' Insan önce haddini bilmeli. Simdi kendi Genel Baskani Sayin Deniz Baykal için kelimelerini seçemeyen birisi, benim hakkimda da bir karalama çabasi içerisine girmis, kendisine yakistiriyorsa benim için bir sorun yok. Biz CHP’nin aslinda Niyazi Nefi Kara’nin ifadelerinde de gizli olan kendi içlerindeki sikintilarini biliyor olmamiza ragmen, bunu hiçbir yerde dile getirmedik, malzeme etmedik. Ama su kadarini artik söylememek olmaz. Kendi içlerinde bir olamazken, nasil da taban tabana zit görüslerdeki siyasi partilerle bir olup, ahenk içinde memleketi yönetecekler?" dedi.
"HESABI YARGIDA VERECEK"
Siyasetin kendisine ögrettigi, yillar içerisinde edindigi birikimin kendisine kazandirdiklari tecrübeler oldugunu kaydeden Elvan, açiklamasinda su görüslere yer verdi: " Siyasetin her sey de oldugu gibi bir ahlaki vardir. Siyasete girmenin heyecani içerisinde olan ve bu kazanimdan uzak Niyazi Nefi Kara, nezaket yoksunu olmanin beraberinde açiktir ki, yalan söyleyebilmek gibi bir özellige de sahiptir. Benim çalismalarimdaki samimiyeti, gidip Karaman halkina ve yörenin samimi siyasetçilerine sorabilir. Aldigi yanit yüzünü kizartacaktir. Mahcup olacagina dair ümidim gene de var. Ülkemin her karis topragi için çalisacak olmanin mutlulugu içerisinde, bu genç arkadasimizi tutumunun yanlisligi ve siyasette bu sekilde bir yol almaya çalisanlarin ömrünün kisa oldugu konusunda uyaririm. Tümü yalan beyanlarini, terbiye sinirini da astigi için yanitlanacak düzeye yükseltmek istemiyorum. Sözlerinin tümü iftira olup, konuyu yargiya tasiyarak hukuken geregini yapacagimi kamuoyuna arz ederim."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284