AK Parti’nin Aday Tanitim Toplantisi 16 Nisan’da

7 Haziran’da yapilacak olan Milletvekilligi seçimleri öncesinde adaylarini belirleyen partilerin aday tanitim toplantilari basliyor.

AK Parti’nin Aday Tanitim Toplantisi 16 Nisan’da

AK Parti adaylarini 16 Nisan Persembe günü düzenleyecegi bir programla tanitacak. Aday tanitim programina Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme eski Bakani ve ilimiz Milletvekili Lütfi Elvan’da katilacak.
Konuyla ilgili olarak AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü yaptigi açiklamada, “16 Nisan Persembe günü saat 11.00'de Otag Ögretmenevi Tesisinde düzenleyecegimiz aday tanitim programimiza Eski Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani, Karaman Milletvekilimiz Lütfi Elvan, Karaman Milletvekilimiz Mevlüt Akgün katilacaklardir. AK Parti Karaman Teskilatimiz 7 Haziran 2015 Genel seçimlerine hazirdir. Genel Baskanimiz, Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’na söz verdik, güçlü Türkiye, güçlü gelecek için hedefimiz yüzde seksen. Karaman Milletvekili adaylarimiz sayin Dr. Recep Konuk ve sayin Dr. Recep Seker beyin tanitim programina, Eski Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani, Karaman Milletvekilimiz Lütfi Elvan, Karaman Milletvekilimiz Mevlüt Akgün katilacaklardir. Tüm Hemserilerimizi 16 Nisan 2015 Persembe günü saat: 11.00'de Otag Ögretmenevi tesislerine davet ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284