Ak Parti`nin Kizilcahamam Kampi Sabah Sporuyla Basladi

AK Parti’nin Kizilcahamam Kampi sabah sporuyla basladi. AK Parti`li vekiller, sabah erken saatlerde esofmanlarini giyerek spor yapti.

Ak Parti`nin Kizilcahamam Kampi Sabah Sporuyla Basladi
AK Parti’nin Kizilcahamam Kampi sabah sporuyla basladi. AK Parti'li vekiller, Asya Termal Tatil köyünde sabah erken saatlerde esofmanlarini giyerek spora çikti. AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, kosuya en erken baslayan isim oldu. Yürüyüsünü kisa keserek kampa geri dönen Akgün, yürüyüs parkurunu bulamadigini ve o yüzden yürüyüsünü kisa kestigini söyledi. Akgün, istisare toplantisinin çok faydali oldugunu belirterek, "Politikalari yeniden gözden geçirmek, yapilanlari degerlendirmek, hükümetin icraatlarini kapsayan yönlerini konusmak, halkin taleplerini dike getirmek için faydali oldugunu biliyoruz. Hazirlikli geliyoruz" seklinde konustu.
Ölümü süpheli bulunarak mezari açilan 8. Cumhurbaskani Turgut Özal'dan alinan örneklerde 'zehirlenme bulgularina' rastlandigi iddialarina iliskin olarak Akgün, "Söylentilerden daha çok bilimsel raporlara itibar etmek lazim. Net olarak bilimsel olarak ortaya konduktan sonra sonucun daha faydali olacagini düsünüyorum. Önemli olan su, böyle çok önemli bir konuda meselenin aydinlatilmasi için adim atilmasi. Yillardan beri gerek ailesi gerekse kamuoyu tarafindan dike getirilen süpheler var. Bunlarin aydinlatilmasi ve üzerine gidilmesi için, Türkiye'de geçmiste olan karanlik olaylari aydinlatmak için son dönemde büyük çaba sarf ediliyor. Komisyonlar kuran arastirmalar yapan bir ülke. Bu adimim çok önemli oldugunu düsünmüyorum. Insallah gerçek ortaya çikar. Kamuoyu aydinlanir, kamuoyunun kafasindaki süpheler giderilmis olur diye düsünüyorum" dedi.
Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Abdurrahman Arici da spor yapan bir baska isimdi. Arici, 16 yil hakemlik yaptigini ifade etti. Arici, ölümü süpheli bulunarak mezari açilan 8. Cumhurbaskani Turgut Özal'dan alinan örneklerde 'zehirlenme bulgularina' rastlandigi iddialarina iliskin, “Adli tiptan çikacak neticeye bagli 30 yil hekimlik yaptim radyoloji uzmaniyim. Oradan kesin bir ley çikmadan konusmak dogru olmaz. Adli tip baskani da basinda çikan zehirlenme ile ilgili bir bulguya rastlanmadigini söyledi. Degerlendirmek için çok erken” seklinde konustu.
Meclis Adalet Komisyonu Baskani ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Iyimaya, Turgut Özal’in ölümünün süpheli bulunmasina iliskin, "Hüküm cümlesini kurabilecek olgunluga henüz erisilemedi" dedi.
Iyimaya, yürüyüs süresini en uzun tutan isim oldu. Katalpa (Catalpa) agacinin yapragini eline alarak kameralara yapragi gösteren Iyimaya, "Bitkinin vatani normalde burasi degil" dedi. Iyimaya, bitkinin yapragini bir muhabire verdi.
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Süleyman Soylu ise yürüyüsünü kamp alaninda yapmayi tercih etti.
Kamp alaninda, herhangi bir olumsuzluga karsi itfaiye, AFAD ekipleri ve helikopter ambulans hazirda bekletildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284