Ak Parti`nin Kurulusunun 11. Yildönümü Kutlandi.

Ilimizde, AK Parti kurulusunun 11. yildönümünü partililere verdigi iftar yemegi ile kutladi.

Ak Parti`nin Kurulusunun 11. Yildönümü Kutlandi.

Otag Ögretmenevi Tesisleri’nde verilen iftar yemegine AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Kamil Ugurlu, AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, ilçe ve belde belediye baskanlari ile çok sayida partili esleriyle birlikte katildi. AK Parti Il Baskani Kerim Dereli yaptigi konusmada, "Türkiye aski ve millet sevdasiyla çiktigimiz uzun ve mesakkatli yolda ilerlemenin kurulus yildönümü olan 14 Agustos 2012, yani bugün AK Partimizin 11. yildönümünü ülke ve millet sevdamiz, hizmet askimiz, eser üretme sevkimiz daha artmis olarak kutluyor olmanin hazzini hep beraber yasiyoruz" dedi. Bizim derdimiz sadece bu aziz millete hizmet etmektir diyen Dereli, "Buna mani olmak isteyen ister içerden, ister disaridan özellikle bu girisimlerimize yönelik son derece haksiz itham ve iddialara da kulak asmiyoruz. Biz dogru bildigimizi yaptigimiza inaniyor, bundan sonra da dogrudan sasmadan, yolumuza devam edecegiz. Degerli halkimizla, Milletvekillerimizle, teskilatimizla, tüm belediye baskanlarimizla, il genel meclisi üyelerimizle, belediye meclisi üyelerimizle, hep birlikte dag tas demeden ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane dolasacagiz. Tek tek her vatandasimiza ulasacagiz" diye konustu.
AK Parti Karaman Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Baskani Lütfi Elvan da, AK Parti'nin kurulus yildönümü olan günün Türkiye'nin bayrami oldugunu söyledi. Elvan, "Biz bir aileyiz, bayramlasmak için bir aradayiz. Bugün bizim bayramimiz. AK Parti ile Türkiye degisti, Türkiye lider ülke oldu. Söyle ki, Dünya'da gündemi belirleyen bir Türkiye var simdi. Yardim alan degil, veren bir Türkiye var. Düne kadar IMF'nin sözleri altinda ezilen Türkiye, bugün IMF'ye borç verir hale gelmistir. AK Parti'nin hedefi 2023'dür ve o zaman Türkiye dünyanin en gelismis ülkesi olarak ismini zirveye yazdiracaktir. O kadar büyük isler basardik ve bunu herkes görüyor, kabul ediyor. AK Parti kalkis dönemindedir, daha yapacagimiz çok sey var. Altyapiyi olusturacagiz ve Türkiye'nin yildizi, Genel Baskanimiz, Basbakanimiz, mimarimiz Recep Tayyip Erdogan idaresinde parlamaya devam edecegiz" dedi. Çagdas ve gelismis bir parti olduklarinin da altini çizen Elvan, "Bugüne kadar 550 bin konut yapan bir iktidar var Türkiye'de. Düne kadar kadinimizin degeri yoktu ülkemizde ama bugün bizimle birlikte kadinimiz yüceltildi, layik oldugu yere geldi. 7'den 70'e kadar, kim darda ise hükümetimiz onun yaninda, onun yardimina kosmustur, kosmaya da devam edecektir. Sosyal devlet anlayisimiz ile dünyaya örnek oluyoruz. Büyümeye devam edecegiz, yeter ki birligimizin, beraberligimizin bozulmasina izin vermeyin, ülke adina yapacak daha çok isimiz var" diye konustu.
Milletvekili Mevlüt Akgün ile Belediye Baskani Kamil Ugurlu da birer selamlama konusmasi yapti. AK Parti'nin kurulusunun 11. yildönümü nedeniyle verilen iftar yemegine partililer büyük ilgi gösterdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284