Bakan Elvan, Ermenek Halkindan Sözkesen’e Destek Istedi

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Karaman’in Ermenek ilçesinde düzenlenen mitingde yaptigi konusmada, belediye baskan adayina destek istedi.

Bakan Elvan, Ermenek Halkindan Sözkesen’e Destek Istedi

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere helikopterle seçim bölgesi Karaman’in Ermenek ilçesine gelen Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Meydan Parki'nda düzenlenen mitingde konustu. Bakan Elvan, Ermenek’e yönelik çalismalari anlatarak, “Yeni ve modern Mesleki ve Teknik Egitim Merkezi binasi yapacagiz, 2015 yilinda sizin hizmetinize sunuyoruz. 300 kisilik yurt yapiyoruz, 2015’te teslim edecegiz. Ikinci kapali spor salonu 2015’te halkin hizmetine sunulacak. Bir baska proje ise TOKI... Proje ile ilgili sikintilar yasadik, müteahhit projeyi bitirmeden terk etti. Ama biz konutlari bu yil bitirecegiz” dedi.
Büyüksehir Yasasi'yla mahalleye dönüsecek köylere götürülen hizmetlere deginen Bakan Elvan, “Köylerimize kapali sulama sistemleri kurduk, asfaltlama yaptik. Asfaltlanmadik köy yolu kalmadi. Tüm köylerimize parke taslarindan yapilmis köy yollari olusturduk. Eksiklerimiz var ama çalismalarimiza devam edecegiz. Sikintilari çözmeye haziriz” diye konustu.
Bakan Lütfi Elvan, Ermenek’in önemli bir turizm merkezi haline gelecegini ifade ederek, “Kayak merkezinin eksiklikleri gideriliyor. Güzel bir kayak merkezine kavusuyoruz. Burasi önemli bir merkez olacak. Ermenek, örnek bir turizm bölgesi olacak. Barajiyla, yesil alanlariyla, kiymetli insanlariyla beraber bir turizm cazibesi haline gelecek” seklinde konustu.
AK Parti Ermenek Belediye Baskan Adayi Ugur Sözkesen'e destek verilmesini isteyen Bakan Elvan, ilçede yüksek oy alarak rekor kirmak istediklerini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284