Bakan Elvan Karaman`da

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, bakanlik görevine getirilmesinin ardindan ilk kez ziyaret ettigi seçim bölgesi Karaman’da sevgi gösterileriyle karsilandi.

Bakan Elvan Karaman`da

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi görevine getirilen AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan’in seçim bölgesine yapacagi ziyaret için parti teskilati tarafindan karsilama töreni düzenlendi. Ilk olarak Kazim Karabekir ilçesinde karsilanan Elvan, partililerle kisa süre sohbet ettikten sonra yaklasik 300 araçlik konvoyla Karaman’a dogru yola çikti. Bakan Elvan, sehir girisinde olusturulan alanda AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Karaman Belediye Baskani Kamil Ugurlu, Belediye Baskan Adayi Ertugrul Çaliskan, daire müdürleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve partililer tarafindan karsilandi.
Elvan, burada kurulan platformda yaptigi konusmada, memleketinde böylesine karsilandigi için çok duygulandigini söyledi. Karaman’in öz evladi olarak üstlendigi bu zor görevi basarili bir sekilde yerine getirmek için var gücüyle çalisacagini belirten Bakan Elvan, “Bundan sonra yapacagimiz çalismalarla Türkiye ve Karaman için çalisacagiz. Kazim Karabekir, Yunus Emre, Mevlana, Piri Reis ve Karamanoglu Mehmet Bey gibi degerleri çikaran bu sehrin evladi olmaktan gurur duyuyorum. Karaman Türkiye’nin dört bir tarafina, Balkanlara yayilmis genis bir kitleye sahip. Tarihi ve kültürü böylesine genis bir sehre hizmet etmek benim için onur ve gururdur. 11 yildir hem Türkiye’ye hem Karaman’a AK Parti iktidari güzel hizmetler yapti. Bundan sonra da basarili çalismalarimiz devam edecek” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284