Bakan Elvan`dan Facebook Ve Youtube Açiklamasi

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, gerçek hayatta suç olan her seyin sanal hayatta da suç oldugunu söyledi.

Bakan Elvan`dan Facebook Ve Youtube Açiklamasi

Bir dizi ziyaret ve seçim çalismalarinda bulunmak üzere 3 günlügüne memleketi Karaman’a gelen Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Ankara'dan helikopterle ulastigi Ermenek ilçesinde partililer ve vatandaslar tarafindan karsilandi. Bakan Elvan, Basbakan Erdogan'in dün katildigi bir televizyon programinda Facebook ve Youtube ile ilgili sözlerinin hatirlatilmasi üzerine gazetecilere yaptigi açiklamada, "Bir ülkenin basbakanina, bakanlarina, ailesine küfürler, hakaretler ve agza alinmayacak ifadelerin hepsi internet ortaminda yer aliyor. Dünyanin hiçbir ülkesinde bu tür uygulamalara müsaade edilmez. Bu konuda özellikle bu tür sirketlerimizin çok daha dikkatli ve hizli hareket etmesi gerektigini düsünüyorum. Düsünün, sizin ailenizin, özel yasantinizin hemen hemen her seyi konu oluyor. Bunun ötesinde agza alinmayacak, hatta okumaktan bile utanacaginiz ifadeler yer aliyor. Bizim sahsimizla da alakali bu tür seyler söz konusu oluyor. Bunlari yadirgiyoruz. Bunlar gerçekten bizlere yakismayan seyler. Hele hele bu milletin ahlaki degerlerine hiç yakismayan hususlar. Böyle bir sey yok. Dünyanin hangi ülkesine giderseniz gidin bu tür hususlarla karsi karsiya kalmak mümkün degil. Eger böyle bir sey olsa aninda bunun engellemesi yapilir" dedi.
Bakan Elvan, gerçek hayatta suç olan her seyin sanal hayatta da suç oldugunu belirterek, "Bir ülkenin basbakanina, cumhurbaskanina küfürler edilecek, olmadik hakaretler yapilacak, yasa disi birtakim görüntüler alinip servis edilecek ve bunlari da biz içimize sindirecegiz. Böyle bir sey mümkün degil. Sadece bizim degil, muhalefet partilerinin de bu konuda tepki göstermesi gerekiyor ama maalesef onlar bunu bir siyaset araci olarak kullaniyorlar. Bu son derece yanlis. 'Elimize malzemeler geçti, biz bu malzemeleri kullanalim, eh yarina Allah kerim.' Böyle bir anlayis olamaz. Gerçek hayatta suç olan her sey, sanal hayatta da suçtur" diye konustu.
Bakan Elvan, daha sonra Ermenek Devlet Hastanesi ek binasinin temel atma törenine katildi. Burada seçim çalismalari kapsaminda esnafi da ziyaret edecek Bakan Elvan, helikopterle Karaman sehir merkezine geçecek.
Bakan Elvan, Karaman’da ilk olarak saat 15.30’da Irfan Ataseven Fen Lisesi’nde düzenlenecek olan Fatih Projesi Tablet dagitim törenine katilacak. Buradan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’na geçecek Bakan Elvan, burada bir süre esnaflarla sohbet edecek. Ulastirma Bakani Elvan daha sonra Ticaret ve Sanayi Odasi’ni ziyaret edecek.
Saat 19.00’da ise Polisevi’nde Il Genel Meclisi üyelerine verilecek olan aksam yemegi ve plaket törenine katilacak.
Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan’nin 8 Mart Cumartesi günkü programi da yine oldukça yogun geçecek. Elvan ilk olarak partisinin saat 13.00’de Otag Ögretmenevi Tesislerinde düzenleyecegi Dünya Kadinlar Günü programina katilarak Karamanli hanimlara hitap edecek. Saat 17.00’de ise AK Parti’nin seçim bürosunun açilisini yapacak.
9 Mart Pazar günüyse saat 10.30’da DSI 4. Bölge Müdürlügü toplu temel atma törenine katilacak olan Bakan Elvan, ögleden sonra yine helikopterle Sariveliler ilçesine geçecek. Sariveliler’de saat 14.30’da DSI 4. Bölge Müdürlügü Sariveliler Toplu Temel Atma törenine katilacak olan Bakan Elvan buradan Ankara’ya dönecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284