Baskan Adayi Çaliskan’in, Karaman Için Ulasim Projeleri

AK Parti Karaman Belediye Baskan adayi Ertugrul Çaliskan, Karaman`daki ulasim sorununu çözmeye yönelik projelerini açikladi.

Baskan Adayi Çaliskan’in, Karaman Için Ulasim Projeleri

AK Parti Karaman Belediye Baskan Adayi Ertugrul Çaliskan, belediyeciligin içinden gelmesi nedeniyle yapilacak isleri çok iyi bildigini ve sehri tanidigini söyledi. Karaman'in eksiklerini bildigini ifade eden Çaliskan, "Devam eden projeler var, baslanacak olanlar var ve bunlara ilave olarak bizim ortaya koyacagimiz yeni projeler var. Hepsini ayni anda hayata geçirmek için çalismalara baslayacagiz. Biz laf degil proje üretecegiz. Bunlari da halkin hizmetine sunacagiz. Karaman'i adindan söz ettirir hale getirecegiz" dedi.
Ulasimla ilgili olarak yeni projelerden de bahseden Çaliskan, "Yeni çevre yolu projesi Karaman'i ulasimda merkez haline getirecek. Proje ile Karaman bir geçis güzergahi haline gelecektir. Proje kapsaminda ulasimda sorunumuz büyük ölçüde çözülüp, Karaman hizli bir sekilde gelismeye baslayacaktir. Ulastirma Master Plani ulasimdaki sorunu kökten çözecektir. Yildiz Teknik Üniversitesi ile hazirlanan planda 7 tane yeni hat olusmustur. Bu hatlar sehrin bütün noktalarina hitap ederek, ulasim kalitesini artirmaya yöneliktir. Proje ile minibüsler modern hale getirilerek, sehrin her noktasina ulasacaktir. Tramvay projesi, gelisen Karaman'i gelecege hazirlamak için yapilmistir. Proje ile Karaman'in 50-60 yillik toplu tasima ve ulasim sorunu çözülecektir. Karaman'i Türkiye'nin 2023 vizyonuna uygun hale getirmek ve yasanabilir bir sehir haline getirmek için, birçok Avrupa sehrinde olan akilli bisiklet uygulamasi Karaman'da da hizmete konulacaktir. Akilli bisiklet için birçok yerde istasyonlar olusturulacaktir" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284