BBP Genel Baskani Mustafa Destici: “Adalet Geciktirilmez Tez Verilmeli”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, Karaman’in Ermenek ilçesinin Güneyyurt beldesinde vatandaslarla bir araya geldi.

BBP Genel Baskani Mustafa Destici: “Adalet Geciktirilmez Tez Verilmeli”

Mustafa Destici, hukukun önünün açilmasi ve adaletin geciktirilmemesi için iktidara çagrida bulundu. Destici, “Atalarimiz der ki; ekmek, su ve as geciktirilebilir, temele tas koyma gecikebilir, devlete bas bulmak gecikebilir ama adalet geciktirilmez tez verilmelidir” dedi.
“ÖRTÜLÜ AFLARA GEREK YOK”
Hukukun önünün kapatilmamasi gerektigini ifade eden Destici, “Kim yolsuzluga, hirsizliga, rüsvete bulasmissa, kim bu vatani bölmek için, milleti parçalamak için, devlete bas kaldirmissa, bu vatanin yigitlerini, askerini, polisini, kundakta bebegi sehit etmisse bunlarin hukuk önünde mutlaka cezasi verilmesi gerekir. Bunlari af etme yetkisi sizde yok. Bu sadece Allah’in ve milletin verebilecegi bir karardir. Örtülü aflara gerek yok. KCK’lilari, PKK’lilari sen affedemezsin. Sandigi millete getirisin, referandumu koyarsin, millet kararini verir” diye konustu.
“ÖNEMLI OLAN BOGAZDAN HELAL RIZIK GEÇMESI”
“Gelir dagilimi adil bir sekilde yapilmiyor” diyen Destici, “75 milyonun 50 milyonu açlik sinirinin altinda yasiyor. Bag Kur emeklileri 600 TL’ye yasamaya mahkum ediliyor. Bu 600 TL sizin bir yemek paraniz. Bu adam 600 TL ile ailesini nasil geçindirecek? 1 milyon taseron isçi açlik siniri altinda yasamaya mahkum edilmis. 12 milyon çalisanin 6 milyonu açlik siniri altinda yasiyor. 848 TL ile geçinmeye çalisiyorlar. Belki o sizin çocugunuzun okul harçligi bile degil. Çiftçi kardeslerimiz yetistirdigi ürünü satacak da evini geçindirecek. Anadolu insani böyle yasiyor. Anadolu insani bundan gam ve keder duymuyor. Bu helal kazandim yedim diyor. Önemli olan bogazindan helal rizk geçti mi, geçmedi mi? Önemli olan bu” seklinde konustu.
“SEÇIM YARDIMLARI ADALETSIZ BIR SEKILDE DAGITILIYOR”
Seçim yardimlarinin adaletsiz bir sekilde dagitildigini öne süren Destici, “180 trilyon AKP’ye, 92 trilyon CHP’ye, 46 trilyon da MHP’ye verildi. Türkiye’nin 5. siyasi partisi olan Büyük Birlik Partisi’ne de bir delikli kurus yok. Devletin 588 katrilyon borcu var. Bu kadar borcu olan bir devlet 3 partiye al milleti kandir diye para verir mi? Bu parayla sizlere geliyorlar, yetkiyi alip tekrar sizleri soyuyorlar. Dama oyunu gibi, gidiyor aliyor, geliyor aliyor. Onun için artik uyanma vakti” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284