Celal Arslan MHP Il Baskanligi Için Adayligini Açikladi

Milliyetçi Hareket Partisinin 31 Mart Cumartesi günü yapilacak olan il kongresi öncesinde mevcut Il Baskani Ismet Hatipoglu’nun ardindan Celal Aslan’da baskanlik için adayligini açiklayan ikinci isim oldu.

Celal Arslan MHP  Il Baskanligi Için Adayligini Açikladi
MHP Il Binasinda bir basin toplantisi düzenleyen Aslan, bugüne kadar yapilamayanlari yapmaya çalisacaklarini ve bazi nedenlerden dolayi partiye küsen, kirgin olan insanlarin ayagina kadar gidip gönüllerini alip gerekirse ellerini öpeceklerini söyledi.
Aslan “Öncelikli çikis noktamiz bu davaya gönül vermis herkesi kucaklayarak var olan gönül göçünü engellemek, göçenlerin tek tek gönüllerini alarak bu davaya tekrar kazandirip birlik ve beraberligi saglamak olacaktir. Yapacagimiz ilk is benligi kaldirarak bizi ön plana çikaracak bir yapinin saglanmasi olacaktir. Herkesin gönül rahatligi içinde MHP Il Baskanligi’na gelerek hem çayini içebilecegi hem de mevcut sorunlarini açabilecegi, konusabilecegi biri oldugumuza inandigimiz için adayiz. Türk dilinin baskentinin tanitilmasi, Atatürk’ün Karamanli olusunu, Piri Reis’in, Yunus Emre’nin hala Karaman’a mal edilemeyisinin nedenlerine yardimci olmak için adayiz. Dogumdan ölüme bayramdan dügüne ulasabilecegimiz her yere gücümüz nispetinde bulunabilmek, elemde kederde kivançta sevinçte 24 saat hizmetinizde olmak için adayiz. Siyasi partilerin bu ülkenin bir gerçegi oldugu bilinci içinde illa da bizim partimiz demeden dogrularin oturulup tartisilacagi, siyasetin konusulacagi bir ortami saglayabilmek için adayiz. Göreve gelmemiz durumunda yeni yapilacak belediye seçimini, akabinde milletvekili seçiminden zaferle çikmak için adayiz. Hiç kimse ile hiçbir sekilde pesin pazarliklarin yapilmadigi, hep dogrularin konusulup haklinin yaninda olunacagi, yanlislarin yanlisla düzeltilmeyecegi, sahislarin degil de MHP’nin ön planda olacagi, yönetime gireceklerin ve genel merkez delegelerinin görevi hak etmis kisilerden olacagi, geriye geçmise dönük hiçbir dedikodunun yapilmayacagi, kalici bir istisare kurulunun olusturulacagi, zamani geldiginde görevin yeni yüzlere birakilabilecegi, adaletli bir yönetimin kurulmasi ve yapilmasi için adayiz. -Davamizin sosyal ve ekonomik olarak bulundugu sartlar ortadadir. Bizler bu zor sartlarin farkindayiz. Ne kadar zor bir görevin bizi beklediginin bilinciyle bu göreve talibiz. MHP Karamanda her zaman köklü bir siyasi partidir, büyük bir güçtür. Bu gücü herkesin hissetmesini saglamak için adayiz” dedi.
Aslan, bu göreve 3 yilligina talip oldugunu ve basarisiz oldugunda tekrar aday olmayacagina da basin mensuplari önünde söz verdigini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284