CHP Ayranci Baskan Adayi Candan: Ayrancili Çaliskanligi ve Is Üretmeyi Yapan Kisiyi Seçecek

30 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimler öncesinde ilimize bagli Ayranci ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Baskan adayi olan Yüksel Candan ve Il Genel Meclisi Ayranci adayi Ramazan Delice, seçim çalismalarini KGRT’ye degerlendirdi.

CHP Ayranci Baskan Adayi Candan: Ayrancili Çaliskanligi ve Is Üretmeyi Yapan Kisiyi Seçecek

Cumhuriyet Halk Partisi Ayranci Belediye Baskan adayi Yüksel Candan, “Seçimlere yaklastigimiz su günlerde KGRT’nin Ayranci’ya kadar gelip bizimle röportaj yapip düsüncelerimizi paylasmasi bizleri memnun etti. Ben, Belediyeye ve çalismalarina uzak olmayan bir kisiyim. 94-99 yillari arasinda Eregli Belediyesinde imar teknisyeni olarak görev yaptim. Burada aldigim deneyimleri Ayranci Belediyesine katacagim. Burasi küçük bir yer. Çalismalarimiz bire bir oluyor. Insanlarimizin ayaklarina kadar gidip görüs alisverisi yapip önerilerini dinliyoruz. Ayranci’yi üst seviyelere tasimak için ilk önce issizligi yenmemiz lazim. Enerji yatirimlarinin ilçemizde faaliyet göstermesi için belediyeye geldigimiz zaman büyük kolayliklar saglayacagiz. Öyle saniyorum ki Ayranci ilk 10 yil içerisinde müthis ve cazibesi olan bir yerlesim alani olacaktir. Kendimize ve ekibimize güveniyoruz. Partimize güveniyoruz. En önemlisi de halkimiza güveniyoruz. Iyiyi kötüyü ve çaliskani ayirip bizleri 30 Mart’ta Belediye Baskanligina getirirlerse Ayranci’yi gereken yere tasimaya söz veriyorum” dedi.
Ayni partiden Il Genel Meclisi birinci sira adayi emekli ögretmen Ramazan Delice’de, “Ayranci’nin 22 tane köyü var. Ben bu köyleri bizzat ziyaret edip kahvehanelerde halk toplantilari yaptim. Sahsima ve partimize gösterilen ilgiden ötürü Ayranci halkina tesekkür ederim. Ayranci’yi en iyi taniyan kisilerin Cumhuriyet Halk Partisi’nde toplanmasi güven vermektedir. Suanda Ayranci, dolayisiyla Türkiye’nin konumunu, gelecegini konusuyoruz. 30 Mart seçimlerinde ayni durum devam ederse bu bizleri daha da karanliga götürür. Oysa Türk toplumu buna layik degil, Aydinlik gelecekte bulusmak için tüm Karamanli hemserilerimizin sagduyuyla davranarak dogruyu bulacaklarindan eminim. 30 Mart’in yerel seçimlerden çok Türkiye’nin büyük bir yol ayriminda oldugunu görmemiz gerekir. Karanlik ile müreffeh yolu seçmek için insanlarimiza içinde bulundugumuz ve kaoslarla dolu olaylari gösteriyoruz. Bizlere inanan ve güvenen Ayrancili kardeslerimiz ile demokrasi yolunda ilerlemek için el ele verecegiz. Bize bu firsati verdiginiz için KGRT kuruluslarina tesekkür ederim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284