CHP, Bayramda Bos Durmadi

Her bayramda oldugu gibi bu bayramda da Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul ve Yönetim Kurulu üyeleri ilçe, belde ve köylere bayram ziyaretinde bulundu.

 CHP, Bayramda Bos Durmadi

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Baskan Adayi Merih Ünver Kurban Bayraminda da bos durmayarak, Karaman Il Yöneticileri ile birlikte ilçe, belde ve köylere bayram ziyaretinde bulundu. Ermenek, Ayranci, Sariveliler  ilçeleri ile Yesildere,Taskale, Akçasehir, Kazanci,Göktepe ve Güneyyurt beldelerinde partililer ve halkla bayramlasti.

Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul, “Seçim sürecine girildigi bu günlerde degil, sürekli olarak ilçe ve beldelerimize ziyaretler yapiyoruz. Kurban Bayrami vesilesi ile de gerçeklestirdigimiz bu ziyarette CHP Karaman Belediye Baskan Adayimiz Merih Ünver kendi seçim bölgesi olmamasina ragmen Karaman’a bagli ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek tüm Karaman’i kucaklayacagini kanitladi. Bu ziyaretlerde partililerin ve halkin ilgi ve sevgisi ile karsilandi. Gittigimiz yerlerde kadinlarin büyük ilgisini çekti. Önümüzdeki yerel seçimlerde Karaman sosyal belediyecilik anlayisina sahip bir belediye baskanina kavusacak” dedi.
Belediye Baskan Adayi Merih Ünver’de, “Yaptigimiz bu bayram ziyaretlerinde, kadinlarimizdan ve gençlerimizden gördügüm ilgiden çok mutluyum. Hiç bir sey eskisi gibi olmayacak. Karaman halki, kadini, erkegi ve genci ile hak ettigi hizmetleri alacak. Sosyal belediyecilik anlayisina kavusacak. Mesafeler yakinlasacak, halk ile arama kimse giremeyecek. Tüm halkima her zaman yakin ve esit mesafede olacagim. Karaman’i hep birlikte yönetecegiz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284