CHP Genel Baskan Yardimcisi Tezcan Ilimizdeydi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Aydin Milletvekili Bülent Tezcan, partinin seçim çalismalarina destek olmak üzere hafta sonunda ilimizdeydi.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Tezcan Ilimizdeydi

Tezcan parti binasinda partililerle bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul, “Bülent bey örgütten gelen bir Genel Baskan Yardimcimiz. Ilçe Baskanligi, Il Baskanliga yaparak bu noktaya hak ederek tirnaklariyla kaziyarak gelmis bir parti üyemiz. Ama en önemlisi de bizim enistemiz. Karaman’in enistesi. Esi Karamanli oldugu için de ayri bir gurur duyuyoruz kendisiyle” dedi.
CHP Genel Baskan Yardimcisi Bülent Tezcan’da, “Türkçenin unutturulmaya yada yok sayilmaya çalisildigi bir dönemde. Türkçenin ilk defa devlet dili olarak saray içerisinde resmi olarak kullanildigi dilimiz. Bizi biz yapan degerlerimizin tarihten buyana mayalanarak bugüne kadar tasidigimiz o temel mayalanma sehirlerinden birisi Karaman. Karaman ayni çagdasliga, modernlige açilan yolda yeni bir adim daha atmanin pesinde. Kadin ve erkegin hayatin her alaninda yan yana olmasi gerektigini söyleyen, kadinin erkek kadar toplumsal yasamin her alaninda esit bir birey olarak katilmasi ve yer almasi gerektigine inanan ve bunu Avrupa’nin modern devletlerinden daha önce siyasete tasiyip, kadina seçilme seçme hakkini veren büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan giderek ona layik yurttaslar oldugumuzu göstererek onun iki büyük eserinden birisi olan Cumhuriyet Halk Partisine yakisir bir sekilde Karaman Belediye Baskan adayimiz da bir hanim arkadasimizi simdiden ilan etti. Onunla beraber yerel seçimleri 30 Mart’ta alacagimizdan süphe duymuyorum. 30 Mart 2014’de Karaman siyasetine ve yönetimine kadin ele degecek. Kadin elinin degdigi her yerde nasil güzel sefkat varsa, temizlik varsa, güzellik varsa, üretim varsa Karaman bunlarin tamamina insallah o gün kavusacak. Türkiye’de rantiyeciler iktidarin etegine sarilip zenginliklerine zenginlik katiyorlar. Böyle bir Türkiye’yi hep beraber degistirecegiz. Bu sikayetleri tekrar ederek degil, çözümleri bularak yürüyecegiz. Çözümün birinci anahtari yerel seçimlerde. Hep beraber dayanisma içerisinde Karaman’dan baslamak üzere bütün Türkiye’nin kaderini birlikte degistirecegiz. Bakin çok güzel bir adim attiniz. Il Baskanimizla, ilçe baskanimizla ve adaylarimizla beraber duyuyorum ki tek tek fabrika fabrika, ev ev geziyorsunuz. Vatandasa dokunacagiz. Insanimiz dokunacagiz. Türkiye’nin yoksulluk zincirinden kurtulmasi gerekiyor” diye konustu.
CHP Belediye Baskan Adayi Merih Ünver’de, “Genel Baskan Yardimcimiz çok heyecanli, çok detayli bir belediye anlayisinin nasil olmasi gerektigi konusunda çok açik konustu. Genel Baskan Yardimcimiza ben örgütüm önünde söz veriyorum. Örgütümüzle birlikte el ele kol kola Karaman’i alacagimizi zaten Genel Baskanimiza iletmistik. Bir kez de size iletiyoruz. Heyecaniniz, heyecanimiza heyecan katti. Bundan sonra Karaman’da her seyin çok farkli olacagini zaten gittigimiz, girdigimiz her yerde söylüyoruz. Karaman seffaf, halkçi ve halkla birlikte yönetilen bir belediye anlayisiyla yeniden bulusacak. Dolayisiyla Karaman halkina sözümüz var. Karaman 81 ilin incisi olacak ve birakin Türkiye’yi, dünyada Karaman diye bir il varmis diye gözünü buraya dikmis seyrediyor olacak. Çünkü biz Karamanlilar olarak artik sundan sikildik. Karamanliyiz dedigimizde Konya Karaman mi sözünden sikildik. Çünkü geçmisi çok görkemli olan bir devlet merkezi Karaman. Biz o görkemi geri getirmek istiyoruz. Onun içinde zaten brosürlerimizde söz olarak bunu ifade etmeye çalistik. Karaman hep öndeydi tarihinde yine önde olacak diye söyledik. Bunda da iddialiyiz. Söz veriyoruz. Karaman’i gerçek hak ettigi anlayisla yönetileceginin sözünü veriyoruz. Bize desteginiz için tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284