CHP Il Baskani Ertugrul: Seçimlerde Ak Partinin Son Dönemi Olmasi Için Çalisacagiz

Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskanlari ilimizde toplandi.

CHP Il Baskani Ertugrul: Seçimlerde Ak Partinin Son Dönemi Olmasi Için Çalisacagiz
 
CHP Il Baskanliginin ev sahipliginde Demosan Otel’de gerçeklesen degerlendirme toplantisina 40 ilin il baskani katildi. Basina kapali olarak yapilan degerlendirme toplantisi öncesi ev sahibi olarak CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul bir konusma yapti.
Ertugrul yaptigi konusmada, burada bir araya gelmelerinin bir tek nedeni bulundugunu belirterek, onunda Genel Baskanlari Kemal Kiliçdaroglu ve parti üst yönetiminin politikalarina destek vermek, onlarin çalismalarina katki saglamak, basariyi daha çok yakalamak ve onlar kadar da çok çalisip gayret göstermek oldugunu söyledi.
Ertugrul, “Geçmisten çok farkli olarak bu yil iller arasinda çok güzel bir dayanismamiz oldu. Her ilimizde üniversite var. Karaman'dan birçok ilde üniversite kazanan ögrencilerimiz gitmeden önce bizimle iletisime geçtiklerinde her ilin il baskanini arayip Karaman'dan bir evladimizi gönderiyoruz size emanet dedigimizde il baskanlarimizin hepsi kendi evladi gibi sahiplendiler ve çocuklarimizin üniversiteye kaydindan, yurtlara yerlesimlerine kadar bir fiil olarak ilgilendiler. Tabi ayni sekilde bizde diger illerden gelen çocuklarimizi bagrimiza bastik. Onlarin bütün sorunlariyla ilgilendik. Bu birliktelik bundan sonraki süreçte devam edecek” dedi.
Ertugrul, Türkiye'nin 10 yildir AKP iktidari tarafindan yönetildigine de dikkat çekerek, "Ama Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in da artik son dönemi. Bizim hepimiz bir yumak olarak birlikte çalisip AK Parti iktidarinin da son dönemi olmasi için var gücümüzle gayret göstermeliyiz. Toplumumuzun büyük bir çogunlugu mutsuz. Çalisani, isçisi, memuru, çiftçisi, emeklisi hepsi mutsuz. Iste bu mutsuzluga ortak akil ile çözüm üretip Cumhuriyet Halk Partisi'nin politikalarina katki vermek amaciyla buradayiz. Önümüzde bir yerel seçim süreci var. Bu enerjimizi ve birlikteligimizden topladigimiz gücü yerel seçimlerdeki basariya, ondan sonrada genel seçimlerdeki basariya da yansitmak olacaktir. Hepimiz illerimizde degisik çalismalar yapiyoruz. Bu çalismalar bizlere aktarildiginda bizde kendi illerimizde uyguluyoruz” dedi.
CHP Ankara Il Baskani Zeki Alçin'da, partinin en önemli gücü olan Il Baskanlarinin zaman zaman bir araya gelerek kendi aralarinda dayanismayi artirdiklari, partinin sorunlarini konusabildikleri ve partinin verdigi mücadeleyi paylasmak için yapilan toplantilardan birisi için Karaman'da olduklarini belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisinin en büyük gücü örgütüdür. O nedenli biz örgütümüzle zaman zaman bir araya gelerek kendi aramizda çalismalar yapariz. Düsüncelerimizi ve önerilerimizi tartisiriz. Genel Merkezimizle olusan düsüncemizi paylasiriz. Biz disiplinle demokratik ortamda yarismayi iyi bilen insanlariz. Ama ayni zamanda örgütümüzün çesitli mensuplariyla sorunlarimizi da paylasmasini, tartismasini biliriz" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284