CHP Seçimlere Dolu Dizgin Giriyor

Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul ve parti yönetim kurulu üyeleri 2014 Mart ayinda yapilacak olan mahalli idareler seçimlerinde isi sansa birakmadan dolu dizgin çalismalar yapiyor.

CHP Seçimlere Dolu Dizgin Giriyor

Geçtigimiz hafta içerisinde yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Ertugrul, “Bildiginiz üzere yerel seçimler için partimizin takvimine göre 2 Eylül aday adayligi basvurularinin son günüydü. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçim çalismalarina takvim olarak erken basladik. Karaman merkezde ve ilçelerimizde çalismalarimiz devam etmekte. Bu çalismalar dogrultusunda 5 Eylül Persembe günü Taseli yöremizde çalismalar yapip partililerimiz ve yurttaslarimiz ile bir araya geldik. Göktepe ve Güneyyurt Beldelerimizi ziyaret ettik. Saat 20.00’de Kazanci Beldemizde mevcut Belediye Baskanimiz ve aday adaylarimizin da katildigi genis kapsamli bir toplanti gerçeklestirdik. Kazanci’da toplantiya yogun katilimin olmasi iki dönemdir yapilan dogru çalismalarin bir göstergesidir mevcut Belediye baskanimiz bu dönemde aday adayligi için partimize basvurusunu yapmis bulunmaktadir. Kazanci sosyal demokrat belediyecilige alismis bir beldemiz önümüzde ki yerel seçimlerde de adayimiza gerekli destegi göstereceklerdir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçime girdigimiz her seçim bölgesinde daha çok çalisarak Cumhuriyet Halk Partili belediye baskanlari ile halkimizi bulusturacagiz” dedi.
CHP 90 YASINDA
Ulusal kurtulus savasimizin içinden çikan ve ayakta kalmis tek parti olan Cumhuriyet Halk Partisi  kurulusunun 90. yilini kutluyor.
Partinin kurulusunun 90. yildönümü nedeniyle 9 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da Cumhuriyet Parki’ndaki Atatürk anitina partililer tarafindan çelenk konulacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284