CHP, Üyelerine Asure Ikram Edecek

Içinde bulundugumuz Muharrem ayi nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Kadin Kollari tarafindan 16 Kasim Cumartesi günü saat 12.00’de parti binasinda üyelerine ve Karaman halkina asure ikraminda bulunacak.

 CHP, Üyelerine Asure Ikram Edecek

Konuyla ilgili olarak CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul yaptigi açiklamada, “Muharrem ayinin Islam tarihinde belli basli üç önemli özelligi vardir. Birincisi oruç, ikincisi Hicrî takvimin baslangici olmasi, digeri de Hz. Hüseyin ve evlatlarinin Kerbela'da sehit edilmesidir. Muharrem ayi, Ilahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin costugu ve bollastigi bir aydir tüm Islam Aleminin Muharrem Ayi mübarek olsun. Cumhuriyet Halk Partisi Kadin Kollarimiz da Muharrem Ayi münasebeti ile 16 Kasim Cumartesi günü saat 12.00’de Il Binamizda partililerimize ve Karaman halkimiza Asure ikram edecekler. Tüm Karaman’li hemserilerimizi bekliyoruz” dedi.

Ertugrul, yerel seçim sürecinin de partide yogun bir tempoyla devam ettigini belirterek 16 Kasim Cumartesi günü Ayranci, Ermenek ilçeleri ile Güneyyurt beldesinde Belediye Baskan adaylarinin belirlenecegi temayül yoklamasi yapilacagini söyledi. Ertugrul, “Adaylarimizin belirlenmesi ile bu bölgelerimizde çalismalarimiz hiz kazanacak Ayranci Ilçemiz ve Güneyyurt Beldemiz 2014 Yerel seçimlerinde sosyal belediyecilik anlayisina sahip bir belediye baskanina kavusacaklardir” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284