CHP Yerel Seçimlere Hizli Basladi

2014 Mart’inda gerçeklestirilecek olan Yerel Yönetimler seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi hizli basladi.

CHP Yerel Seçimlere Hizli Basladi

Daha önce ilan edilen duyuruya göre, resmi yerlerde bulunan veya parti yönetiminde görev alan kisilerin görevlerinden ayrilmalari için verilen süre 15 Temmuz Pazartesi günü sona erdi.
Bu baglamda 30 Mart 2014’de yapilacak olan Yerel Yönetimler seçimlerinde aday adayi olmak için CHP Il Yönetim Kurulundan Ahmet Çelik, Ahmet Öztoprak, Mustafa Kaya, Bayram Coskun, H. Tahsin Selvi, Selman Ak, Dilek Sesal, Duran Yilmaz, Merkez Ilçe Yönetim Kurulundan Mehmet Erman Koyuncu ve Perihan Uçar istifa etti.
CHP IL BASKANI ERTUGRUL ANKARA’YA GIDIYOR
Yerel Yönetimler Seçimlerine iddiali giris yapmak için hazirliklarini yogunlastiran Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere 19 Temmuz Cuma günü Ankara’da olacak.
Kendisiyle görüstügümüz Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul, “2014’de yapilacak olan yerel seçimlerde Karaman’da nasil bir konum alinacak konusunu görüs olarak yüz yüze gelip anlatacagim. Toplantida Genel Baskan Yardimcilarimizdan Adnan Keskin, Umut Oran, Gökhan Günaydin, Bülent Tezcan ve Genel Sekreterimiz Bihlül Tamayligil olacak. 19 Temmuz Cuma günü Genel Merkezde, 18.00-19.00 saatleri arasinda yapilacak toplantinin sonuçlarini Karaman’a döndügümde kamuoyuyla paylasacagim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284