CHP’den Basin Ve Yönetim Kuruluna Iftar

Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskanligi tarafindan basin mensuplarina iftar yemegi verildi.

CHP’den Basin Ve Yönetim Kuruluna Iftar

Iftar yemegine, Il Baskani Ahmet Ertugrul, Merkez Ilçe Baskani Cem Kagnici ile bazi partililer ve basin mensuplari katildi.
Iftar yemegi sonrasi bir konusma yapan Il Baskani Ahmet Ertugrul, Izmir’in Konak Belediye Baskani hemserimiz Hakan Tartan’in da bu yemekte olmayi çok istedigini ancak, ani çikan bir yurtdisi gezisi nedeniyle Karaman’a gelemedigini belirterek herkese selami oldugunu söyledi.
Yerel seçimlerde Karaman’da en az 5 belediye alacaklarini iddia eden Ertugrul, "Biz CHP olarak seçim çalismalarina erken basladik. Süreç devam ediyor ve aday adayi olmak için 8’i il yönetiminden, 2’si de merkez ilçeden olmak üzere toplam 10 yönetim kurulu arkadasimiz istifa etti. 31 Temmuz olan adaylik müracaati ise genel merkezimiz tarafindan 19 Agustos’a kadar uzatildi. Önümüzdeki seçim süreci zor ama zevkli bir süreç. Saygi ve hosgörü içerisinde diger siyasi partilerimizle birlikte bir seçim geçirecegimizi düsünüyorum" dedi.
Biz seçim süresinde siyaset yapacagiz, özele girmeyecegiz diyen Ertugrul, bu seçimlerde farkli bir anlayis getirdiklerini ve geçmisten ders alarak çok adayli olan yerlerde birleserek kendi güçlerini artirmak istediklerini de sözlerine ekledi.
Ertugrul, Karaman merkezde ve ilçelerinde CHP’den aday olmak için bekleyen ve seçim sürecinin baslayacagi Aralik ayinda kamudaki görevlerinden istifa etmeyi bekleyen önemli isimler oldugunu belirterek, “Merkez adayimizi talep ve sayiya göre temayül yoklamasiyla belirleyecegiz. Çünkü tek adayla gidilen bir seçimle basariyi elde edebiliriz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284