CHP’li Baskan Adayi Ünver Seçim Çalismalarini Yogunlastirdi

2014 yilinin Mart ayinda gerçeklestirilecek olan mahalli idareler seçimlerine yogun bir sekilde hazirlanan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Baskan adayi Merih Ünver, Kurban bayrami sonrasinda mahalle gezilerine basladi.

CHP’li Baskan Adayi Ünver Seçim Çalismalarini Yogunlastirdi

Kadin Kollari üyeleriyle birlikte Atatürk Mahallesinde yasayan vatandaslari ziyaret eden Baskan adayi Ünver, birçok evin kapisini çalarak sohbet etti. Parkta çalisan isçilerle çay içip sorunlarini dinledi.
Belediye Baskan adayi Merih Ünver, Atatürk mahallesinde bulunan bir elma bahçesini de ziyaret ederek bahçede çalisanlarla birlikte elma topladi. Ünver’e vatandaslarin ilgisi yogundu.
Ünver ziyaretle ilgili olarak, “Bu güzel sonbahar günü sehir merkezine biraz uzak mesafede olan Atatürk Mahallesi’nde yasayan vatandaslarimizi Kadin Kollarimiz ile birlikte ziyaret ettik. Sahsima gösterdikleri ilgiden çok mutlu oldum. Özellikle kadinlarimizdan gelen olumlu tepkiler beni sevindirdi. Vatandaslarimizin bizleri evlerinde agirlamalari çok güzel onlarla birlikte elma topladik dertlerini dinledik kucaklastik. Karaman sosyal belediyecilik anlayisina sahip, arasinda mesafeler olmayan bir belediye baskanina önümüzde ki yerel seçimlerde kavusacak Atatürk Mahallemize hizmeti orada yasayan vatandaslarimiz ile birlikte getirecegiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284