CHP`li Eski Bakan ve Milletvekilleri, Karaman Belediye Baskan Adayi Merih Ünver`e Destek Olmak Amaciyla Karaman`a Geldi

CHP Parti Meclis Üyesi Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hursit Günes, Ankara Milletvekili Gülsüm Bilgehan, Kültür ve Turizm Eski Bakani Parti Meclis Üyesi Ercan Karakas ve Devlet Eski Bakani Fikret Ünlü, CHP’li belediye baskan adaylarina destek olmak amaciyla iki günlügüne Karaman’a geldi.

CHP`li Eski Bakan ve Milletvekilleri, Karaman Belediye Baskan Adayi Merih Ünver`e Destek Olmak Amaciyla Karaman`a Geldi

CHP’li heyet ilk olarak parti il teskilatini ziyaret ederek burada partililerle bir araya geldi. CHP Karaman Il Baskani Ahmet Ertugrul’un yaptigi selamlama konusmasinin ardindan konusan CHP Karaman Belediye Baskan Adayi Merih Ünver, "Bugün seçime 40 gün var ve insallah ipi hep birlikte gögüsleyecegiz. Partimizin degerli büyükleri bu süreçte bizi yalniz birakmayarak buralara kadar geldiler. Onun için kendilerine yürekten tesekkür ediyoruz" dedi. Devlet Eski Bakani Fikret Ünlü de yaptigi konusmada, "Sizlerin bu heyecani beni çok duygulandirdi. Bu seçimi kazandigimiz zaman gerçekten o dügün gününde yine birlikte olmayi diliyorum" dedi. Kültür ve Turizm Eski Bakani Parti Meclis Üyesi Ercan Karakas ise, "Partimizin 90. yilinda ben inaniyorum ki Karaman’da bir Cumhuriyet Halk Partili Belediye Baskani Merih Ünver, bu seçimi sizlerle birlikte kazanacak ve buna ihtiyacimiz var" diye konustu.
Burada bulunmaktan dolayi çok mutlu oldugunu belirten CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hursit Günes de, "Karaman çok sansli, neden sansli çünkü Karaman’in bir kadin adayi var ve Karaman’da bu kadin aday Merih hanim seçildigi takdirde bütün Türkiye’ye Karaman’dan bir mesaj gidecek. Kadin belediye baskanimiz var denecek" seklinde konustu.
Son olarak konusan Ismet Inönü’nün torunu ve Ankara Milletvekili Gülsüm Bilgehan ise, "Türkiye’nin neresine gidersem gideyim ben de sizler gibi çok heyecanliyim. Sizler gibi cumhuriyet ailelerinin var oldugunu ve bu cumhuriyeti kuranlarin degerlerini sizlerin yasattigini, onlarin izlerinden gittiginizi çok iyi biliyorum" ifadelerini kullandi.
Konusmalarin ardindan CHP’li heyet Il Baskani Ahmet Ertugrul ve Belediye Baskan Adayi Merih Ünver ile birlikte fotograf çektirdi. CHP’li heyetin bugün Ayranci ilçesi ile Akçasehir beldesinde yarin da Taseli bölgesindeki ilçe ve beldelerde adaylara destek olmak amaciyla seçim çalismalarinda bulunacaklari bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284