Çoban: “Bu Bir Hak Degil, Mesuliyet Meselesidir”

7 Haziran Pazar günü yapilacak olan milletvekilligi seçimle rinde AK Parti’den Milletvekili aday adayi olan Gürbüz Çoban, seçim çalismalari kapsaminda KGRT’yi ziyaret etti.

 Çoban: “Bu Bir Hak Degil, Mesuliyet Meselesidir”

Ziyaret sirasinda çiktigi bu zorlu yolla ilgili bilgi veren Çoban, “Ülkemizde 7 Haziran 2015 tarihinde yapilacak seçimlerde milletimiz iradesini yine sandikta ortaya koyacaktir. Bu seçimler ülkemizin siyasi tarihi göz önüne alindiginda yine ülkemizin ve milletimizin gelecegi açisindan en önemli kilometre taslarinda birisi olmaya namzet bir seçimdir.  Milletler arenasin da daha zengin, daha müreffeh, kalkinmis, çiftçisinden sanayici sine, isçisinden memuruna toplumumuzun her kesiminin zenginliginin ve sayginliginin artirilma si adina, Yeni Güç Yeni Türkiye için insanlarimiz tercihlerini kullanacak ve yine emaneti ehline teslim edecektir.  Aziz milletimiz,  Milletin iradesini hiçe sayanlari, degerlerini küçümseyenleri, ülkemizin milletimizin kalkinma ideallerine yabanci olanlari, kutsallarina el ve dil uzatmaktan çekinmeyenleri yine hassas terazisinden geçirecektir.  Milletimiz, bu konudaki basiretli ve erdemli tavrini bundan önce oldugu gibi ortaya koyacak iradeye, olgunluga, biri kime ve tecrübeye sahiptir.  7 Haziran 2015 tarihinde gerçeklestirilecek seçimde, 25.dönem milletvekillerini, hür iradesi ile seçecek olan insanlarimiz, hizmet etmeye talip olanlar arasindan, elbette liyakat ve sadakat noktasinda rüstünü ispatlamis, hizmet etme bilincine, bilgisine ve donanimina sahip olanlari tercih edecektir. Siyasi mekanizma içerisinde hizmet edebilecek bu özelliklere sahip insanlarimizin bu anlamda göreve talip olmalari büyük önem arz etmektedir. Gürbüz ÇOBAN olarak Karamanimiza, hemserilerimize, ülkemize, milletimize hizmet etme konusundaki kararliligimi, irademi, istegimi, cesaretimi bir hak olarak degil bir mesuliyet oldugu düsüncesi ile tekrar ortaya koyuyorum. Daha önce 2007 genel seçimlerinde, 2009 yerel seçimlerinde ve 2011 genel seçimlerinde neferi olmaktan gurur duydugum AK PARTIDEN Karamanda aday adayi olmus bir kardesiniz olarak sorumluluk almaktan çekinmedim ve yine çekinmiyorum. Siyaset alaninda hizmet etmenin zorluklarinin farkindayim. Kuruldugu günden bu yana ülkemizin kalkinmasinda büyük basarilara imza atmis olan AK PARTI ailesinin bir ferdi olarak, bir Karamanli ve Karaman sevdalisi olarak 25.dönem milletvekili aday adayligina basvurmus bulunmaktayim.

Bu anlamda siyasetimizin temelinde, insana ve insanimiza hizmet yatmaktadir. Zaten siyasetin amaci bu temel üzerine sekillenir. Yani amaç; halka hizmet etmek, halkin refah seviyesinin yükseltilmesine, adaletin ve kalkinmanin herkes için saglanmasina, insanlarimizin özgürlük ve mutlulugunun, ülkemizin itibar ve kalkinmasinin gelistirilmesine katkida bulunmaktir. Halkin iradesini yansitan, hizmet üreten ve bunu sekteye ugratmaktan çekinmeyen gaflet ve hiyanet içerisindeki ser odaklariyla mücadele eden bir siyaset bizim için anlam tasir.  Sayin Cumhurbaskanimizin, Sayin Basbakanimizin, hükümetlerimizin, Sayin Bakanimizin, Sayin Vekillerimizin ve tüm kademeleriyle ülkemiz ve Karamanimizdaki teskilatlarimizin yilmadan, yorulmadan, bikmadan usanmadan ugrunda çaba sarf ettikleri Yeni Güç Yeni Türkiye’nin insasinda yer almak adina, özel sektörde, kamuda, sivil toplum örgütlerinde ve siyasette edindigim tecrübeleri, enerjimi, akademik birikimimi ülkemin, Karamanin, milletimizin ve hemserilerimin emrine bir Karamanli olarak sunuyorum.Takdir, tüm kademeleri ile teskilatlarimizin, genel merkezimizin ve Karamanli hemserilerimizindir” dedi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284