Dereli: Genel Merkezimizin Adayi Akça’dir

AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, 30 Kasim Pazar günü yapilacak olan Merkez Ilçe seçimlerinde Genel Merkezin adayinin Ahmet Akça oldugunu söyledi.

 Dereli: Genel Merkezimizin Adayi Akça’dir

Kale Sosyal Tesislerinde basinla kahvaltida bir araya gelen AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer, Gençlik Kollari Baskani Ahmet Dinçay ve Kadin Kollari Baskan vekili Zahide Hidir, basin mensuplarinin sorularini yanitladilar.

Il Baskani Kerim Dereli, hafta basinda gittikleri Ankara’da adaylarla ilgili görüsmeler yapildigini belirterek, “Bu görüsmelerde arkadaslar kendilerini ifade ettiler. Bu en dogal haklaridir da. Çünkü her kim bir yola çikmissa temel hedefi su olmali bence; Ahmet Mehmet Selami degil de "ben bu isi daha iyi yaparim". Hepimiz saygi duyariz. Çünkü bizim en iyi yapani veya en iyi yapabilecek olani bulmak gibi bir arzumuz var. Genel Merkezde yapilan toplantida Teskilat Baskani Süleyman Soylu Pazar günü yapilacak seçimlere tek liste olarak gidilmesini istiyor. Birden fazla aday olabilir ama genel merkez Ahmet Akça ismini verdi. Tüm isimler üzerinden degerlendirmeler daha önce yapilmis, bize mevcut baskan Ahmet Akça'nin kongrede tekrar aday olmasi gerektigini söylediler. Ahmet Akça'nin disinda baska bir isim kesinlikle verilmedi. Hiçbir il baskani genel merkez adina yalan açiklamalarda bulunamaz, bu asla affedilemez de. Birileri çikip ta baska bir ismi vererek yalan beyanatlarda bulunmasin. Sunu açik ve net söyleyebilirim; Birden fazla aday çikabilir demokratik bir kongre düzenlenecek bu gayet dogal, ama genel merkezin Ahmet Akça'nin tekrar Merkez ilçe baskani olmasini istedigi kesindir. Bundan kimsenin süphesi olmasin” dedi.
ENERJI BAKANI YILDIZ KONGRE’YE KATILACAK
AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, 30 Kasim Pazar günü yapilacak Merkez Ilçe Kongresine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Taner Yildiz’in katilacagini ve Bakan Yildiz’dan kongrenin ardindan Ermenek’e geçecegini ve burada maden bölgesinde yürütülen kurtarma çalismalarini inceledikten sonra Ankara’ya dönecegini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284