Elvan: Karaman’dan Ayrilmam, Karaman’i Düsünmedigim Anlamina Gelmez

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme eski Bakani, AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, bugün bir basin toplantisi düzenleyerek Karaman’da devam eden projeler hakkinda bilgi verdi.

Elvan: Karaman’dan Ayrilmam, Karaman’i Düsünmedigim Anlamina Gelmez

Karaman Polisevi’nde düzenlenen kahvaltili basin toplantisina Vali Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Meclis Üyeleri katildi.
Gazetecilerle bir süre sohbet eden Elvan yaptigi basin toplantisinda sunlari söyledi:
“Karaman benim memleketim. Lütfi Elvan Karaman’dan ayrildi, Karaman’daki çalismalar sekteye ugradi gibi anlayis kesinlikle olmamali. Her bir projeyi tek tek takip ediyorum. Karaman gelismesi kalkinmasi için ne çaba sarf etmissek bundan sonrada bu çabayi sarf edecegiz. Zaten degerli Valimizle, Belediye Baskanimizla, Milletvekillerimizle sürekli görüsüyor, yatirimlarin ne durumda oldugu hakkinda bilgi aliyor gerektigi yerde de müdahale ediyoruz. Zaman zaman yüklenici firmalardan dolayi aksamalar olabiliyor. Bunu sakin vatandaslarimiz isler durdu seklinde algilamasin. Böyle bir durumda Ilgili bakanligimiz hemen harekete geçiyor ve gerekirse yeniden ihale ederek çalismanin devam etmesini sagliyor. Konya ile Karaman arasindaki asfalt çalismalari tamamlandi. Orada sadece Kasinhani Köprüsünde bir sikinti var 1 hafta süre içerisinde orasi da tamamlanacak. Karaman – Konya yolunda hiçbir aksama olmayacak. Karaman-Ayranci-Eregli yolunda çalismalar devam ediyor. 88 kilometrelik yolun bu yilsonu itibariyle 65 kilometrelik kismi tamamlanmis olacak. Geri kalan kismini 2016 yilinda tamamlanacak. Ayranci – Erdemli yolunun ihale ilani yapildi, çalismalara baslanacak. Karaman – Karapinar yolu ihale ilanina çikildi. Ihalenin ardindan çalismalara baslanacak. Çevre yolunda ilk etap çalismalari önümüzdeki yil içerisinde tamamlanacak. Çevre yolunu özellikle sehir yakinina tuttuk ki yerlesim bölgesi o yana kaysin ve bölgeye canlilik getirsin. Hizli Tren çalismalari son sürat devam ediyor. Karaman’in yeni bir tren istasyonuna ihtiyaci var. Bunun içinde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sayin Belediye Baskanimizla sürekli görüsüyoruz. Belediye çalismalari da son derece iyi gidiyor.”
Polis evindeki basin toplantisinin ardindan Lütfi Elvan ve beraberindekiler, çalismalarin devam ettigi; Bucakisla Yolu, Mersin Yolu Girisi, Çevre Yolu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parki, Piri Reis Vadisi ve Isçi konutlarinda incelemelerde bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284