Elvan: Ramazanda Karaman’da Olmak Bana Büyük Bir Huzur Veriyor

Ramazanin basindan beri Karamanda ziyaret etmedik yer, elini sikmadik vatandas birakmayan Lütfi Elvan, geçen hafta içinde bazi uluslararasi parlamento heyetlerini TBMM’deki makaminda kabul etmis ardindan da önceki gece Istanbul Karamanlilar Egitin ve Dayanisma (IKEV) vakfinin Istanbul’daki iftar programina katilmak üzere Istanbul’a gitmisti. Hiç ara vermeden gece Karaman’a gelen ve AK Parti teskilatinin Karaman’daki yerel ve ulusal basin mensuplarina verdigi iftar programina katilan Elvan, burada yaptigi konusmada Suriye deki gelismeler ve Iran’in bu gelismeler karsisindaki tavri konusunda çok önemli açiklamalar yapti.

Elvan: Ramazanda Karaman’da Olmak Bana Büyük Bir Huzur Veriyor
Karaman çarsi merkezinde esnaf ve vatandaslari tek tek ziyaret ederek özellikle belediyenin çalismalari hakkinda bilgiler veren Elvan, asfalt ve yol çalismalari konusunda vatandaslarin büyük bir memnuniyet içinde oldugunu gördügünü ifade etti.
Vatandaslar tarafindan tadilati yapilan ve Anitlar kurulu ile birtakim sorunlari olan Gürcüoglu camiinde de incelemeler yapan Elvan, Vakiflar Genel Müdürü ile görüserek sözkonusu sorunlarin bir an önce çözülmesini istedi. Çalismalari devam eden Eregli kavsagi ile Sümer ve Larende mahallerindeki asfalt çalismalarini da yerinde inceleyen Elvan, Aksam Marangozlar Odasi ile Kazimkarabekir ilçe teskilatinin iftar programlarina da katildi.
Tüm bu yogun ziyaret ve inceleme trafigine ragmen Ramazan’i Karaman’da geçirmekten ve hemserileri ile beraber olmaktan büyük bir mutluluk duydugunu ifade eden Elvan, bu vesileyle bütün Islam aleminin Kadir gecesini de tebrik etti ve bu gece hürmetine insanligin huzur, baris ve merhamete kavusmasini temenni ettigini dile getirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284