Elvan: Ramazani Karaman’da Geçirmek Bana Büyük Bir Huzur Veriyor

TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte Ramazani yine Karaman’da hemsehrileri ile beraber yasamak istedigini ifade eden Lütfi Elvan, bu vesileyle ziyaret etmedik yer, halini hatirini sormadik vatandas birakmamaya kararli görünüyor.

Elvan: Ramazani Karaman’da Geçirmek Bana Büyük Bir Huzur Veriyor

Lütfi Elvan baskanligini yürüttügü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunun yogun gündeminden sonra hiç dinlenmeden solugu Karaman’da aldi.
Karaman çarsi merkezinde esnaf ve vatandaslari tek tek ziyaret ederek özellikle belediyenin çalismalari hakkinda bilgiler veren Elvan, asfalt ve yol çalismalari konusunda biraz daha sabirli olmalari gerektigini söyleyerek sokak ve caddelerimizin is bittiginde çok güzel bir görünüme sahip olacagini söyledi.
Elvan beraberinde Mevlüt Akgün, Il Baskani Kerim Dereli, Belediye Baskani Kamil Ugurlu ve partililerle Sarraflar çarsisi, Ayakkabicilar sokagi, Gazi pasa caddesi, Ismet pasa ve 30 metrelik yolda bulunan esnaf ve vatandaslari ziyaret ederek kendileri ile tek tek hasbihal etti.
Tüm bu yogun ziyaret ve inceleme trafigine ragmen Ramazan’i Karaman’da geçirmekten ve hemserileri ile beraber olmaktan büyük bir mutluluk duydugunu ifade eden Elvan, bu vesileyle bütün Islam aleminin, özellikle de Karamanli hemserilerinin mutlu ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi temennisinde bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284