Elvan Sanatçi Metin Sentürk’ü Makaminda Kabul Etti

Yogun komisyon gündemine ragmen ziyaretçilerine de vakit ayiran Elvan, bugün Mersin valisi Hasan Basri Güzeloglu, Hak-is genel baskani Mahmut Arslan ile sanatçi Metin Sentürk’ü makaminda kabul etti.

Elvan Sanatçi Metin Sentürk’ü Makaminda Kabul Etti

Karaman valiliginin ardindan önce Samsun sonra da Mersin’e vali olarak atanan Hasan Basri Güzeloglu, Hak-is genel baskani Mahmut Arslan ile sanatçi Metin Sentürk’ü makaminda kabul eden Karaman Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, toplumun her kesiminden gelen görüsme taleplerini de gündemine almayi ihmal etmiyor.
Dünya Engelliler Birliginin sosyal agi üzerinden sanatin evrenselliginden yararlanilarak Türkiye’nin rol modelligi ile tüm dünyada bir farkindalik olusturulmasi konusunda hazirladiklari projeyi bizzat Elvan’a sunan Metin Sentürk, bu manada ülkemizin tanitimina da büyük katki saglanacagini belirtti.
Dünya Engelliler günü olan 3 mart 2012 tarihinde yeryüzünde yasayan 1 milyar engellinin dünya genelinde fark edilmesini ve mevcut sorunlarinin çözümüne katkida bulunmak amaciyla; sanat ve müzigin gücünden yararlanilarak Dünya Engelliler Birligince Metin Sentürk’ün sefliginde Newyork ‘ta bir senfoni orkestrasi konserinin düzenlenecegi ifade edildi.
Bu projenin ülkemizin tanitimina büyük katkilar saglayacagini ifade eden Elvan, elinden gelen her türlü destegi kendilerine verecegini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284