Elvan: Türkiye Degisime Ayak Uyduran Ülkelerin Basinda Geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüsülmeye baslanan 2013 bütçesi hakkinda AK Parti gurubu adina bir konusma yapan ilimiz Milletvekili ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, AK Parti’nin, iktidara geldigi günden bugüne kadar bazen darbe tesebbüsleri ile bazen muhtiralarla bazen de farkli yöntemlerle önünün kesilmek istendigini, aslinda milletimizin önünün kesilmek istendigine vurgu yaparak yaslanan ve yürüme moduna giren gelismis bati ekonomilerine karsilik, kosmaya baslayan genç ve dinamik ülkemizin önünün bu manada kesilmeye çalisildigina atif yapti.

Elvan: Türkiye Degisime Ayak Uyduran Ülkelerin Basinda Geliyor
Türkiye’nin gelismis ülkelere hizla yakinlasmasi bazi ülkeler gibi gelir dagilimini bozan, bölgelerarasi gelismislik farkini artiran, temel insan haklarini baski altinda tutarak emegi istismar eden bir yaklasimla degil, özgürlük alanini genisleterek, yasaklari kaldirarak, daha güçlü demokratik ortam olusturarak olusturdugunu söyledi. Elvan, hiçbir vatandasimizin, özgürlükleri ile ekonomik durumlari arasinda bir tercih yapma ikilemine sokulmadigini belirtti.
Elvan, Ülkemizde son on yilda, halkimizin refah düzeyinin yükseltilmesi, büyük ve güçlü Türkiye’nin insasi için kalici, dengeli, sürdürülebilir bir büyüme politikasi izlendigini, ülkemizin önü darbe girisimleri ve muhtiralarla kesilmeye çalisilmasina ragmen, büyümeye ve gelismeye devam ettigini sözlerine ekledi.
Türkiye’nin, dünyadaki ekonomik ve toplumsal degisimi çok iyi algilayan, küresellesmeyi firsata çeviren, degisime ayak uyduran ülkelerin basinda geldigini ifade eden Elvan, AK Parti iktidarinin atmis oldugu saglam temeller üzerine, güçlü Türkiye’nin insasina, halkimizin refah düzeyinin yükseltilmesine hep birlikte devam edeceklerine, Cumhuriyetimizin 100. yilinda da, ülkemizin, dünyanin ilk 10 ekonomisi arasina girmesini yine Millet olarak hep birlikte saglayacaklarina vurgu yapti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284