Elvan: `Türkiye’de Takim Tutar Gibi Parti Tutma Anlayisi Artik Bitmistir`

Ilimiz Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, `Türkiye’de artik takim tutar gibi parti tutma anlayisi bitmistir` dedi.

Elvan: `Türkiye’de Takim Tutar Gibi Parti Tutma Anlayisi Artik Bitmistir`
12 gündür seçim bölgesi Karaman’da halkin sorun ve isteklerini dinleyen AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, "Ülkemizde siyaset denince vatandaslarin aklina seçim zamanlarinda kendilerinden oy istemeye gelen ancak sair zamanlarda ortalikta pek görünmeyen bir siyasetçi profili gelmekteydi. AK Parti ile bu anlayis tamamen ortadan kalkti" dedi. TBMM’deki görevinin disinda tüm zamanini vatandas ve hemsehrilerinin yaninda geçirmeyi tercih ettigini ifade eden Elvan, halkin içinde onlarin dertlerini ve sikintilarini bire bir dinleyerek sorunlara ve taleplere çözüm bulmaya çalistigi belirterek, takim tutar gibi parti tutma anlayisinin artik terk edilmesi gerektigini kaydetti. Elvan, vatandasa kim hizmet ediyorsa kim bu milletin bugününe ve yarinina yatirim yapiyorsa onun desteklenmesi gerekmektedir diye konustu.
Taseli bölgesinin gelecekte önünün açik olduguna da deginen Elvan, bu bölgenin Akdeniz sahiline çok daha hizli ve rahat ulasimini saglamak için yapilan yol çalismalarinin devam ettigini söyledi. Özellikle turizm ve ticari anlamda bölgeye ciddi bir katma deger katacak olan Sariveliler-Alanya yolunun Kusyuvasi mevkisinin tünellerle geçilecegini, Karaman-Alanya arasinin da 2.5 saat olacagini dile getiren Elvan, 200 milyon Türk Lirasina mal olacak olan yolun, bölgenin kalkinmasina da ciddi manada yardimci olacagini da sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284