Elvan, Vizyon Sahibi Bir Karaman Asigi

Karaman’da Ramazan boyunca halkin içinde, onlarla birebir diyaloglar kurarak hem sorunlarini dinleyen hem de çözüm üreten yapisiyla her kesimi kucaklayan Karaman Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, alisagelmemis ancak özlenen bir vekil portresi çiziyor.

Elvan, Vizyon Sahibi Bir Karaman Asigi
Elvan, yaptigi tüm vatandas ve sivil toplum örgütü ziyaretleri sirasinda hakkinda, büyük düsünen, hayalleri gerçege dönüstüren projelere imza atan ve vizyon sahibi bir siyasetçi olarak bahsedilmesinden büyük bir onur duydugunu, bu durumun Karaman için durmak bilmeden daha bir azimle çalismak konusunda kendisini motive ettigini ifade etti.
Elvan, siyasi ahlak ve karakterinin, yaptigi tüm çalismalarda kendisi için güvenilir bir rehber oldugunu, bireysel talep ve ihtiyaçlarin ötesinde toplumun tüm kesimini kucaklayan bir yaklasimla hareket ettigini belirterek hiçbir kimsenin ve gurubun menfaatlerine göre bir davranis sergilemediginin altini çizdi.
Milletin kendisine verdigi yetki ve sorumlulugu en iyi sekilde kullanmaya çalistigini söyleyen Elvan, bu manada dogru bildigi yoldan yani erdem ve ahlaktan asla taviz vermeden, Karaman ve Ülkesi için durmak bilmeden çaba gösterecegini dile getirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284