Elvan’in Bakanligi, Ak Parti Il Teskilatinda Da Sevinçle Karsilandi

Basbakan Recep Tayyip Erdogan tarafindan geçtigimiz gece açiklanan yeni kabinede ilimiz Milletvekili Lütfi Elvan’in Ulastirma Bakanligina getirilmesi, AK Parti Il Teskilatinda da büyük sevinçle karsilandi.

 Elvan’in Bakanligi, Ak Parti Il Teskilatinda Da Sevinçle Karsilandi

Elvan’in bakan olmasi nedeniyle AK Parti Il Baskani Kerim Dereli bir basin toplantisi düzenledi. Dereli, “Suan duygularimi ifade etmekte gerçekten zorlaniyorum. Karaman ve ülkemiz adina basarili bir milletvekilimizin bakanlik görevine getirilmesi bizleri gerçekten mutlu etti. Bu görev degisiminde bir tek Karaman’in degil, tüm Türkiye’nin kazanacagina inaniyorum. Tabi geçmis dönemlerde Karaman kökenli Milli Egitim Bakanlarimiz oldu. Degisik bakanliklarda Karaman kökenli milletvekillerimiz oldu. Özellikle önceki dönemlerdeki iki Milli Egitim Bakanimizin Karamanli olmasi sebebiyle egitimde geldigimiz nokta ortadadir. Insallah bundan sonra Sayin Elvan’in Bakanligi döneminde ulastirma noktasinda da ilimize büyük katkilar getirilecektir” dedi.

Belediye Baskan adayi Ertugrul Çaliskan’da yaptigi konusmada, Lütfi Elvan’in Karaman’in gelisip, vizyon sahibi olmasinda büyük emekleri bulundugunu belirterek, “Kendisi birçok basarili görevden sonra son 2.5 yildir da Türkiye Büyük Millet Meclisinde Plan ve Bütçe Komisyonu Baskanligi yapti. Bu süreçte gerek ilimizin gerekse ülkemizin tüm noktalarina hizmetin en dogru sekilde gitmesi için elinden geleni yapti. Basarili bir bürokratlik, basarili bir milletvekilligi ve basarili bir komisyon baskanligi görevlerinden sonra bakan olarak ülkemize hizmet edecek olmasi bir Karamanli olarak bizleri gururlandirmaktadir. Kendisine yeni görevinde basarilar diliyorum” diye konustu.
AK Parti Il Baskan Yardimcisi Nazmi Ünlü’de, ilk defa bir Karaman milletvekilinin bakan oldugunu belirterek, “Geçmis dönemlerde Karaman kökenli bakanlarimiz oldu. Ancak ilk kez ilimizi mecliste temsil eden bir milletvekili Ulastirma Bakanligi görevine getirildi. Sayin Elvan’in Ulastirma Bakanligi sürpriz oldu. Zor ve yogun islevi olan bir bakanlik ama tanidigimiz kadariyla Sayin Elvan bu görevinde üstesinden basariyla gelecektir” dedi.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284