Elvan’in Karaman-Taseli-Ankara Hatti

Karaman Milletvekili olmasina ragmen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani sifatiyla zor bir görevi de ifa eden Lütfi Elvan, günde birkaç saat uyudugunu, Ramazan dolaysiyla da Karaman’da ziyaret etmedik yer birakmamaya gayret sarf ettigini söyledi. Bir yandan Karaman merkez ve beldelerini bir yandan da ilçelerini ziyaret ederek vatandas ve hemserilerinin sorunlari ile yakindan ilgilendigine vurgu yapan Elvan, bu durumdan büyük biz haz aldigini hemserileri ile yakindan ilgilenip onlarla sohbet ederek kendini daha mutlu hissettigini belirtti.

Elvan’in Karaman-Taseli-Ankara Hatti
Taseli ziyaretinin ardindan Karaman merkez çarsi esnafinin sorun ve taleplerini dinleyen Elvan, daha sonra Tasiyicilar kooperatifi ile ardindan Tüm Sanayi ve Isadamlari (TÜMSIAD) Karaman subesini ziyaret etti. TÜMSIAD gibi örgütlerin özelde Karaman olmak üzere tüm ülke ekonomisine sagladigi katkilarin küçümsenemeyecegini belirten Elvan, AK Parti hükümetlerinin sanayici ve isadamlarinin önünü açan birçok uygulamayi yürürlüge koydugunu söyledi.
Sivil toplum örgütlerinin çesitliliginin ekonomimize oldugu kadar demokratik hayatimiza da ciddi katkilar sagladigina vurgu yapan Elvan, Karaman’da faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluslarinin yaninda oldugunu sözlerine ekledi. Sanayici ve isadamlarimizin küçük olsun benim olsun anlayisini artik terketmeleri gerektigini belirterek böyle düsünmeleri halinde dünya ile rekabet etme sansi bulamayacaklarini söyledi. TÜMSIAD Karaman Subesi yönetim kurulu baskani Rifat Karaulu ise ziyaretinden dolayi Lütfi Elvan’a tesekkür ederek dernegin çalismalari hakkinda bilgiler verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284