Elvan’in Köylerde Halkla Bulusmalari Sürüyor

Ilimiz Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan özellikle Haziran ayi ve Temmuz ayi basindaki yogun Komisyon ve Meclis çalismalarinin ardindan Karaman merkezinde, ilçeler ve köylerde basladigi yogun tempodaki gezilerine devam ediyor.

Elvan’in Köylerde Halkla Bulusmalari Sürüyor

Elvan, her yil gerçeklestirdigi Karaman gezilerinde Ankara’daki yogun çalisma ortami içerisinde çok özledigi hemserileri ile sohbet etme imkâni buldugunu, Karaman’a yapilan hizmetleri ve gelismeleri yerinde gördügünü söyledi.
Elvan, Ramazan ayi içerisinde Karaman Merkez, Kâzimkarabekir, Ayranci, Ermenek, Basyayla ve Sariveliler ilçeleri ile Beldelerde basladigi esnaf ve teskilat ziyaretleri, iftar programlarindan sonra köy gezilerine agirlik verdigini belirterek, “27 Agustos’ta Karaman merkeze bagli köylerden baslayarak Süleymanhaci’dan Dereköy’e, Mesudiye’den Bayir’a kadar 75 köyü ziyaret ederek hemsehrilerimle sohbet etme ve yapilan yatirimlari, hizmetleri yerinde görme ve inceleme firsati buldum. Özellikle köylerimizde yapilan yeni yolar, asfaltlama, parke tasi dösenmesi, kapali sistem sulama projeleri, egitim ve diger yatirimlari yerinde görmekten büyük mutluluk duydum” dedi.
Elvan, Merkez ve köylerdeki ziyaretlerinden sonra 4 Eylül Sali günü basladigi Ermenek ilçesine bagli Elmayurdu, Boyalik, Ardiçkaya, Güzve, Pamuklu, Katranli, Asagiçaglar, Yukariçaglar, Kayaönü, Eskice, Çamlica, Gökçeseki ve Evsin köylerini tek tek ziyaret ederek vatandaslarin sorunlarini ve taleplerini dinledi.
Gezi programinin Ermenek ilçesinin diger köylerini ziyaret ile devam edecegini ifade eden Lütfi Elvan, “Köylerimizin genel sorunlarinin yaninda ziyaret ettigi her köyün karsilastigi sorunlara çözüm bulmak adina dile getirilen talepler konusunda daha önceki ziyaretlerinde de oldugu gibi, bundan sonra daha da fazla gayret gösterecegiz. Ayrica muhtarlarimizin köylerle ilgili genel taleplerinin yaninda, vatandaslarimizin sahsi taleplerini de tek tek kayda aliyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284