Hatipoğlu: Biz Hiçbir Siyasi Partinin Devamı Değiliz

Meral Akşener’in Genel Başkanlığında kurulan İYİ Parti, Türkiye genelinde örgütlenmesini sürdürürken, Karaman’da oluşumunu tamamlayan parti yönetimi ilimizde bulunan basın kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Hatipoğlu: Biz Hiçbir Siyasi Partinin Devamı Değiliz

Basın ziyaretleri kapsamında KGRT’yi ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Necdet Uysal ve Yönetim Kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladılar.

Hatipoğlu, “Öncelikle çalışan gazeteciler gününüzü kutlayarak konuşmama başlamak istiyorum. İnşallah 2018 yılı gazeteciler adına iyi bir yıl olur. Kötü haberler değilde, iyi haberler verirsiniz” dedi.

Hatipoğlu, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde çıktığımız yolda siyasete yeni bir kan getirdiğimize inanıyoruz. Önümüzdeki yıl hem genel, hem yerel hemde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var ve Karaman Teşkilatı olarak biz bu seçimlere hazırız. İYİ Parti tek adam yönetiminin ortadan kalkmasını isteyen ve yeniden parlamenter sistemin gelmesini arzulayan bir partidir. Ayrıca kadın hareketini destekleyen bir partiyiz. Genel Başkanımız önümüzdeki dönem yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olduğunu ilk açıklayan siyasi liderdir. Kendisi Türkiye’de kutuplaşmanın son bulduğu, devlet yönetimine bir anne eli şefkatinin değdiği bir politikayla siyaset yapmayı hedeflemektedir. Partimiz herhangi bir siyasi partinin içinden kopan bir parti değildir. Tamamen yeni bir oluşumdur. Her görüşe mensup kişileri barındıracak bir siyasi oluşumdur. Bu nedenle biz hiçbir siyasi partinin devamı niteliğinde değiliz” dedi.

Hatipoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmesiyle ilgili olarak da, “Her partinin kendi tercihleri vardır. Her parti kendi adayını çıkarabilir ya da ortak bir aday üzerinde anlaşabilir. Bu tamamen onların kendi tercihleridir. Bu konu üzerine bizim bir yorum yapmamız söz konusu olamaz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284