İYİ Parti Genel Başkanı Akşener İlimizde Halka Seslendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 24 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 17’de ilimize gelerek vatandaşlara seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener İlimizde Halka Seslendi

Karaman'da olmaktan büyük bir heyecan duyduğunu ifade eden Akşener, “Çünkü benim annemin ailesi Karaman'dan Rumeli'ye gönderilmiş bir aile. Yani annem Karamanlı. Bu yüzden burada olmaktan ötürü heyecanlıyım. Annem şimdi sağ olsaydı, bugün burada beni karşılamış olmanızdan dolayı gurur duyardı. ‘Gördün mü benim memleket öyledir’ diyerek övünürdü” dedi.
Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde yatırımcıların önünü açacaklarını dile getiren Akşener halka seslenişinde “Cumhurbaşkanı seçildikten 5 yıl sonra bu ülke gıdada kendine yetecek ürünü üreten ve ithalatı bitmiş, ihracata başlamış bir Türkiye olacak. Biz beton yapmak yerine fabrika yapanların önünü açacağız. Yerli ve yabancı insanlar yatırım mı yapmak istiyor, iki şey söyleyeceğiz. Kardeşim çevre katliamı yapma, yatırım yapmak istediğin köydeki, beldedeki, ilçedeki, ildeki insanların rızasını al, gerisinde serbestsin. Engelli koşuyu ortadan kaldıracağız. Türkiye Dayanışma Fonu'nu kuruyoruz. Bu fonla bir defaya mahsus öğrencilerin, askerlerin, şehit ve gazi ailelerinin, emeklilerin işsizlerin ve asgari ücretle çalışanların kredi borçlarını sileceğiz. Sebebi de şudur. 2018 bütçesinin yüzde 1'ine denk düşüyor. Bunun karşılığı sadece ağaların bindiği lüks arabaların kiralama bedeli” ifadelerini kullandı. 
Konuşmasının ardından İYİ Parti Karaman Milletvekili Adayları İsmet Hilmi Hatipoğlu, Atilla Zorlu ve Merve Uçar’ı sahneye davet eden Akşener milletvekili adaylarını  tanıtarak ilimizden ayrıldı. Haber: Anadolu Ajansı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284