Kantürk: Gün Sorumluluk Alma Günüdür

30 Mart 2014’de yapilacak olan yerel seçimler öncesinde AK Partiden Belediye Baskanligina aday olabilmek için yaklasik 10 hemserimiz ipi gögüslemek için yogun bir çalismaya koyuldular.

 Kantürk: Gün Sorumluluk Alma Günüdür

Son iki günden buyana Belediye Baskan adayi olabilmek için basvuran kisiler partide düzenlenen basin toplantilariyla resmen adayliklarini kamuoyuyla paylastilar.

Adaylik basvurusunu yapan isimler arasinda 2004-2009 döneminde yine AK Partiden Belediye Baskani seçilerek 5 yil hizmet veren Ali Kantürk’de parti binasinda düzenledigi basin toplantisiyla resmen adaylik basvurusunu yapti.
Kantürk düzenledigi toplantida, “Bizler Güzel Türkiye’mizi ve Karamanimizi sadece atalarimizdan bizlere kalan miras olarak degil, ayni zamanda gelecek nesillere birakacagimiz emanet olarak gördük. Onun içindir ki; dogdugum, büyüdügüm, yasadigim, ekmegini yedigim, suyunu içtigim, havasini soludugum, mezarliginda yatan ecdadimin hatirasini yüregimde hep tasidigim güzel Karamanimiza hizmet etmenin heyecanini ve mutlulugunu yasiyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284