Kantürk: Sorunlari Biliyoruz, Çözüm Projeleri Hazir

Ilimiz Belediye Baskan aday adayi Ali Kantürk, “Dogumdan ölüme, besikten mezara insana hizmet demek olan belediyecilikte, dogru yerde, dogru zamanda ve gerektigi gibi hizmet için o sehri çok iyi tanimak gerekir. Sehri tanimak ise; o yerin sadece 2 caddesini bilmek demek degildir” dedi.

Kantürk: Sorunlari Biliyoruz, Çözüm Projeleri Hazir

Seçim çalismalarini yogun bir sekilde sürdüren Kantürk, “Bu anlamda, Karaman’i mevcut haliyle fiziki olarak tanimak, imara açik ve kapali alanlarini, mahallelerini, caddelerini, sokaklarini, bu fiziki yapi içerisindeki mevcut konut alanlarini, ticari alanlari, diger imar vasiflarini ve sosyal donati agini bilmek kuskusuz ki çok önemlidir. Ancak kentin fiziki olarak büyüme ve gelisim aksini, ekonomik yapisini, kültürel yapisini, sosyal dokusunu, toplumsal hassasiyetlerini, kentin bütününün ya da nokta bazinda önceliklerinin ve gelecege dair kisa, orta ve uzun vadede beklentilerinin neler oldugunu bilmek çok daha önemlidir. Neyi, nerede, nasil ve ne zaman yapacaginizi bilmek, hizmet kalitesi ve kamu kaynaklarinin en ekonomik ve verimli sekilde kullanilabilmesi için çok büyük önem arz etmektedir. Yoksa telafisi mümkün olmayan ve geri dönüsü olmayan bir yola girersiniz. Sonuçta kamu kaynaklarini israf eder, sehre zaman kaybettirir ve halki da üzersiniz. Çok degerli hemserilerim, Karaman asigi, Karamanla hemdem olmus, Karaman için dertlenmis ve Karaman’in gelecegine dair çok özgün hayalleri ve projeleri olan bir memleket çocugu olarak, Karaman’in kaybedecek bir tek kurusunun, bir dakika bile zamaninin olmadigini çok iyi biliyorum. Onun için 2004-2009 yillari arasinda temellerini attigimiz ve baslattigimiz, geçen süre içerisinde gelecege dönük kentsel ihtiyaçlar için yogunlasarak gelistirdigimiz projeleri hayata geçirebilmek ve Karamanima, Karamanimizin güzel insanlarina çok daha faydali olabilmek için bir kez daha hizmete talip oldum.
Karaman’i her yönü ile çok ama çok iyi taniyan ve bilen biri olarak, Allah nasip ederse Karaman için son derece verimli bir hizmet dönemi olacagina yürekten inaniyorum. Çok sükür ki bunun için gerekli donanim, tecrübe ve heyecanimiz vardir. Enerjiyi sinerjiye çevirecek dinamizmimiz mevcuttur. Halkimiza en kaliteli hizmeti sunabilmek için; Teskilatimiz, Belediyemiz, il Genel Meclisimiz, Milletvekillerimiz, Merkezi Hükümetimiz, ilgili diger kisi ve kurumlarimiz arasinda gerekli ve yeterli koordinasyonu saglamaya hazirim. Sadece fotograf birlikteligini degil, gönül birlikteligini kurmaya hazirim. BIZ BIRBIRIMIZI ANLARIZ… O halde Karaman için bir kez daha hazirim. Bu duygu ve düsüncelerle, her zaman hizmetlerin en güzeline ve en iyisine layik tüm Karamanli hemserilerime en içten saygi ve sevgilerimi sunarim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284