Kantürk Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Milletvekili aday adayi Ali Kantürk, sivil toplum kuruluslarini ve dernekleri ziyaretlerini sürdürüyor.

 Kantürk Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kantürk Gaziler Dernegi Baskani Behiç Bas’i, Sehit Aileleri Dernegi Baskani Mustafa Bayat’i, Muhtarlar Dernegi Baskani Ali Öngay’i ve Sulama Birligi Baskani Mustafa Degirmencioglu’nu ziyaret ederek bir süre sohbette bulundu.

 
ELVAN: BUGÜN OLDUKÇA HUZURLUYUM
7 Haziran'da yapilacak genel seçimlerden 3 ay önce yasal zorunluluk nedeniyle Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan'in görevi sona erdi. Elvan, görevini Bakanlik Müstesari Feridun Bilgin'e devretti.
7 Haziran'da yapilacak genel seçimlerden 3 ay önce yasal zorunluluk nedeniyle Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan'in görevi sona erdi. Elvan, görevini Bakanlik Müstesari Feridun Bilgin'e devretti. Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanliginda gerçeklestirilen devir teslim töreninde konusan Elvan, "14 ay boyunca Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi görevini birakmis bulunuyorum. Bu süre içinde ekibimizle birlikte milletimize hizmet etmek için, bir taraftan devam eden projelerimizi süratle tamamlamak, diger taraftan vatandaslarimizin hizmetine sunabilecegimiz mega projelerimizi tamamlamak ve yine mega projeler açiklayarak ülkemizin gelismesine, kalkinmasina daha hizli büyümesine katki saglamak amaciyla geceli-gündüzlü çalistik. Cumartesi, pazar demeden tabiri caizse kosar adim ilerlemeye çalistik, sadece ve sadece vatandaslarimiza hizmet, bu ülkenin gelismesi ve kalkinmasi için. Huzurlarinizda, 61. Hükümet döneminde su anki Cumhurbaskanimiz Basbakan iken ve Sayin Abdullah Gül Cumhurbaskani iken o dönemin Basbakani ve Cumhurbaskanimiza beni o dönemde bu göreve layik gördügü için huzurlarinizda tesekkür etmek istiyorum. 62. Hükümet döneminde Basbakanimiz Sayin Ahmet Davutoglu ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'a tekrar beni bu göreve layik gördügü için huzurlarinizda tesekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandi.
Elvan, 14 aylik süre içinde esinin ve çocuklarinin göstermis oldugu fedakarlik için hem esine hem de çocuklarina tesekkür etti. Bakanlik personeli de tesekkürlerini sunan Elvan, Bakanligin genis bir camia oldugunu ve 100 binin üzerinde personelin oldugunu ifade etti.
"BUGÜN OLDUKÇA RAHAT VE HUZURLUYUM"
Bugün oldukça rahat ve huzurlu olduguna dikkati çeken Elvan, "Çünkü bu görevi yillarca bürokraside önemli kurumlarda çalismis son olarak da Bakanligimizda müstesarlik görevini üstlenen su anki Bakanimiz Sayin Feridun Bilgin'e devretmekten büyük bir memnuniyet duydugumu ifade etmek istiyorum. Bakanligi iyi taniyan Bakanlik müstesarinin bu göreve getirilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmistir" dedi.
Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Bilgin, "Ülkemiz için çok önemli bir süreçte yapmis oldugunuz Bakanlik döneminde birbirinden önemli projeler tamamlandi. Birbirinden büyük projeler hayata geçti. Çogu defa tempo ve hiziniza yetismek de zorluk çektik. Ancak, böyle önemli bir dönemde sizinle birlikte mahiyetinizde görev almis olmaktan büyük memnuniyet duydugumu ifade etmek istiyorum. Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani olarak görev yapacagim süre içinde de tüm çalisma arkadaslarimiz ayni yönde çalismalara devam edecegimizi bilmenizi istiyorum" seklinde konustu.
"BUGÜN YAPMAKTA OLDUGUMUZ DEVIR-TESLIM TÖRENI, 21. YÜZYIL TÜRKIYESI'NE DAR GELMEKTEDIR"
"Bugün aslinda yapmakta oldugumuz devir teslim töreni, 21. yüzyil Türkiyesi'ne dar gelmektedir" diyen Bilgin, "Bugüne kadar yapmis oldugunuz bütün çalismalar bütün kamuoyunun önünde cereyan etmekte, yapilanlarin tarafsizlik ilkesinden baska türlü gerçeklestirilmesine imkan bulunmamaktadir. Bu anlayisla önümüzdeki dönemde parlamentoda yapilacak anayasa çalismalarinda bu hususun da Türkiye'nin gelecege yönelik bir eksikliginin giderilmesine iliskin tedbirlerin alinacagini da düsünüyor, bu vesileyle Bakanlikta hizmetleri geçmis çalisan ve zati alinize tesekkürlerimizi sunuyorum" ifadelerine yer verdi.
Bakanlik personeli ile vedalasan Elvan, alkislar esliginde makam aracina bindi. Elvan, yeni Ulastirma Bakani Bilgin'e 'Hayirli olsun' dileklerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284