Karaman Ak Parti Ile Sahlanacak

7 Haziran Genel Seçimleri hazirliklari kapsaminda Ayranci’ya ve Ayranci’nin köylerine ziyaretlerde bulunan AK Parti Milletvekili Adayi Dr. Seker; Karaman’in Akdeniz Bölgesini Iç Anadolu Bölgesine baglayan önemli bir köprü görevi üstlenen merkez olacagin kaydetti

Karaman Ak Parti Ile Sahlanacak

AK Parti Milletvekili Adayi Recep Konuk ve Dr. Recep Seker 7 Haziran Genel Seçimlerine sayili günler kala seçim çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Konuk ve Dr. Seker, seçim çalismalari kapsaminda yaptigi ziyaretlerde Ayranci esnafiyla bulustu. Esnaf ziyaretinin ardindan Ayranci Belediye Baskani Yüksel Büyükkarci ile bir araya gelen adaylar Ayranci’nin köylerine ziyarette bulundu.
Ayranci’nin Üçharman, Berendi, Kiraman, Akpinar, Melikli, Çatköy, Küçükkoras, Kayaönü,Pinarkaya ve Kavaközü köylerine yaptigi ziyaretlerde konusan Dr. Seker, “2002 yilin sonrasinda saglik sektöründe SSK birlestirildi. Yine ayni dönemde vatandaslarimiz muayene ve ilaç kuyrugunda bekledigi çileli dakikalar, partimizin iktidarliginda son erdi” dedi.
AK Partinin sadece saglik alaninda yaptigi yeniliklerle sinirli kalmayarak ulasimda da Türkiye’ye çag atlattigini ifade eden Dr. Seker, “Yüksek hizli tren çalismalari hizla devam ediyor. Karaman hizli tren sayesinde Akdeniz Bölgesini, Iç Anadolu Bölgesine baglayan stratejik öneme sahip bir il konumuna gelecek” seklinde konustu. Suduragi’nda kurulacak olan havalimanin Ayranci’ya olan mesafesinin yakin olmasi sebebiyle Ayranci’nin büyük bir avantaj elde edecegini kaydeden Dr. Seker, ayni zamanda havalimaniyla birlikte Karaman’da yeni bir istihdam alaninin olusacagini ve turizm açisindan da Karaman’in hak ettigi degere ulasacagin dile getirdi.
“OYLARINIZA VE HIZMETKARINIZ OLMAYA TALIBIZ”
7 Haziran Genel Seçimlerinde particiligin degil de Karaman milliyetçiligin ön plana çikartilmasi gerektigine vurgu yapan Dr. Seker, “Basbakanimiz Sayin Ahmet Davutoglu bildiginiz gibi bölgemizin insani. Genel seçimlerde Basbakanimiz sandiktan ne kadar güçlü çikarsa Karaman’da ayni oranda güçlenecektir. Bundan dolayi particiligi birakmanizi istiyoruz. Karaman’in kazanmasi için oylariniza ve bu milletin hizmetkari olmaya talibiz” sözlerini kullandi.
“IKINCI YARININ MEYVELERI VATANDASIMIZIN CEBINE YANSIYACAK”
AK Partinin iktidara geldigi ilk gün devletin kasasinin bos oldugunun altini çizen Dr. Seker, “Iktidara geldigimiz 2002 yilinda memurun maasini nasil verecegimizi düsünüyorduk. Ama su anda öyle bir konuma geldik ki Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasinin kasasinda 146 milyar dolar para var. 13 yilda gelinen noktayi hepimiz açik bir sekilde görüyoruz. 13 yillik ilk yarida alt yapi çalismalarini hallettik bundan sonra baslayacagimiz ikinci yarida Türkiye’yi daha gelismis bir konuma getirmenin çalismalari yapilacak ve bu çalismalarin meyveleri vatandaslarimizin cebine yansiyacak” ifadelerini kullandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284