Karaman Basbakan Davutoglu’nu Bekliyor

7 Haziran’da yapilacak olan 25. dönem milletvekilligi seçimleri öncesinde Karaman 18 Mayis Pazartesi günü Basbakan Ahmet Davutoglu’nu konuk edecek.

Karaman Basbakan Davutoglu’nu Bekliyor

Seçim çalismalari kapsaminda bugün Karaman’a gelecek olan Basbakan Davutoglu’yla birlikte Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme eski bakani ve ilimiz Milletvekili Lütfi Elvan’da eslik edecek.
AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Basbakan Davutoglu’nun ziyaretiyle ilgili olarak yaptigi açiklamada, “AK Parti Genel Baskanimiz ve Basbakanimiz Ahmet Davutoglu, Ulastirma, Haberlesme ve Denizcilik eski Bakanimiz Lütfi Elvan AK Parti Karaman Teskilatimizin düzenledigi büyük mitinge katilmak üzere 18 Mayis Pazartesi Ilimizde olacaklardir. Ak Parti Genel Baskani ve Basbakanimiz Ahmet Davutoglu, saat 12.00’de Aktekke Kent Meydani’nda halkimiza hitap edeceklerdir. Yeni Türkiye’nin Basbakani, halkimizla kucaklasmaya sehrimize geliyor. Karaman Halki, Sayin Basbakanimizi muhtesem bir kalabalikla ve büyük cosku ile karsilamaya hazirdir. Milletimiz yeni bir tarih yazmak ve Yeni Türkiye’nin coskusunu yasamak için büyük heyecan ve sabirsizlikla Basbakanimiz ile bulusmayi bekliyor. Büyük Karaman mitingi 7 Haziran aksaminin bir provasi olacaktir. Yeni Türkiye Yolunda, Karaman ikinci yariya hazirdir. Hep Birlikte Yeni Türkiye ve Daha Güçlü Karaman için 18 Mayis Pazartesi Günü saat 12.00’de Aktekke Kent Meydani’nda bulusalim, tarihi mitingin coskusunu hep birlikte yasayalim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284